Monday, December 29, 2008

cut|-cut| semes|a

cOrat cOret Oleh : myQza pada 12:53 AM 5 kUs-kUs Links to this post
ari ni plan nak g piknik.. hik hik hik.. adik ckp x mo g dedekat nak g jejauh.. so.. kitorang g kat sini..


Photobucket



The Regency.. Tanjung Tuan Beach Resort.. wah..wah.. kelasss... harap maap yek.. kitorang tak menginap di situ pun.. lalu jek.. amek gambo je lebih ni..



Photobucket



so.. kitorang dok piknik kat PD.. ehMm.. kat Bagan Pinang jek.. sbb coti2 ni Pd punye lah jaMmmm. Huh.. klu bawak gardenia.. sure kenyangg giloss..



Photobucket


ehem2.. awek baju merah nie.. sajek jek interframe yek.. kunun2.. sedang asyik menikmati keindahan suasana pantai yg indah.. sebenarnye... kitorang ngah tensen... korang tgk laut tu.. jauh nun di sana kan.. air tengah surut da.... so.. nak atau tak nak.. mahu atau tidak.. aku mo adik g lah mandi gak.. dah dtg jauh2 kan.. takkan nak tunggu dan lihat jek.. klu nak tunggu air tu pasang.. sampai ke malam lah jawab nyerkk.. dah jalan sampai ke tengah.. air still kat buku lali.. huwaaa... tensen gilos...


tp apakan daya.. korang musti nah dengo kan.. peribahasa.. harapkan panas hingga ke petang.. rupenye ujan di tengah ari... huwaaa...


Photobucket


awan yang berarak.. dan gambo yg sedikit blury2... menandakan angin yg bertiup kencang.. so.. x sampai 2 minit.. ujan turun dgn lebatnye.. maaplah.. time ujan tu.. x sempat nak amek gambo.. sbb dah kelam kabut nak mengemas n lari ke kereta menyelamatkan diri..

berakhirlah kepiknikan kitorang dalam keadaan yang tak brape seronok.. ye lah.. org dtg dr jauh nak mandi manda sepuas2nyer.. nie.. lom ape2 lg ujan dah turun da...

pasrah je lah..

Sunday, December 28, 2008

mar| k|ta beLajaR menEka berSama2...

cOrat cOret Oleh : myQza pada 12:00 AM 3 kUs-kUs Links to this post
erhMmmm.. mengikut firasat anda2 sekalian.. jika di teliti secara rambang mahupun tidak berapa rambanG.. pic apekah yang di tepek di bawah ini..? anda di beri hanya 2 saat tok menjawab..

ToOOOooTT~~ mase sudah tamat!!salah!! ini bukan kapet dr pakistan or bangladesh yg di jual oleh mat2 bangla di sekitar tmn perumahan or keliling kg anda.. harap maaf yek..? okies.. kite cube skali lg.. berdasarkan imej yg ini pula...




ok oWww!! ini bkn tapak kakI goriLLa ok.. jauh skali bigfoot yg di khabarkan ade di malaysia skang.. harap maaf.. tekaan anda jauh menyimpanG dr jangkaan awal.. pemilik kaki ini adalah seseekor 'KKU'.. erk.. korang tak tau ape itu 'KKU' ?? hUh!! sket punye senanG shorT form pun x leh nak agak.. sila bertanya kpd guru Bahasa melayu tingkatan 1 anda.. ok... skang kite beralih pule kpd pic yg berikutnya.. jawapannye pasti tertera di sini.. tadaaaaa....


yeyeyeye!! anda sudah tau jawapannye..?? usah terburu2 mari kite lihat tepekan seterusnye..



dan lagi... dan lagi..


hiK hiK hiK.. seekor kucen yang penUh dengan sifat malu dan rendah diri... muehehehhe..
ok.. sekian saje teka teki kite tok ari ni..
erk..? ape..? 'KKU' lor.. anda lom dapat jawapannye lg ke..? erhMmmm.. guru bahasa melayu dah berpindah ke sabah... talian tak dapat di hubungi.. ada2 saja lawaknyer...
KKU tu short form tok.. 'Kucen Kurang Upaya'...
oiK.. jgn nak gelak2... kucen aku ni mmg KKU... kirenye klu daftar kat JKM.. sure dpt elaun bulanannye... ha ha ha ha..
p.s: tenkiu for uteh yg jd model tok posting kali ini... cendermata akan di sampaikan sedikit masa lagi.. iaitu berupa bekalan sebulan whiskas perisa ikan laut... ye ye...


Thursday, December 25, 2008

har| yanG cEraH..

cOrat cOret Oleh : myQza pada 1:51 PM 8 kUs-kUs Links to this post
erk.. bile lame aku tak menulis.. so.. jd malas... di ulangi.. MALAS.. sila eja dengan betUl yek kawan2...so.. aku x tau nak taip ape.. walaupun manyak mende yang nak di taip.. huargHhhh..
so.. sbg permulaan aku juz nak mengadd pic.. yg aku amek sementara nak tunggu Dak Mucuk nak abeshh interview.. so bowenk mase tu..


Photobucket

* pic ni membuktikan akulah orangnye yg menjadi tukang mengambil gambar.. muehehhe..


Photobucket

* cuba korang teka ade bape buah kete dlm pic di atas...?? satu...?? lg skali...? 1..? korang sure ke...?? sape2 yg kate hanye ade sebuah kete saje tue.. sila2 lah mendapatkan rawatan dari dr pakar mata di hospital yang berdekatan.. korang hayatilah pic tu sampai nak terburai biji mate.. yg pasti ade 2 buah kete di situ.. sekian.. slamat mencari...

Photobucket

* SEHALA ok... ini hanya jalan sehala... so.. korang jgn nak pandai2 jadikan die 2 0or 3 hala... nescaya.. kemalangan yang amat dasyat akan berlaku... muehehehe..

Photobucket

* see... brape seronoknye berjalan2 di waktu org lain sibuk bekerja... korang nampak tak bape manyak kete yg memenuhi car park ini..?? sila tumpukan dgn sepenuh perhatian.. nampak apa2 jenis kete di sini.. melainkan... hanya kereta di bawah ini sahaja...

Photobucket

* sila abaikan kete2 lain yg ade.. muehehehhe.. tuan punye kete.. sila hadir untuk mendpatkan hadiah saguhati berupa car park percuma selama sebulan.. tq..


hehhehehe... sekian saje... laporan tok ari ni.... hanya sbg lambang salam perkenalan..
erk... nak tau di mana lokasi tempat kejadian ni.. sila rujuk dgn guru Geografi masing2.. dan tanye.. di mana terletaknye.. Taman Botanikal... sekian...

Saturday, December 20, 2008

tEst|ng 1...2...3...

cOrat cOret Oleh : myQza pada 1:11 AM 1 kUs-kUs Links to this post
juZ wannA saY.. "weLKambeN tO mY sELf"...
 

KaDangKala D|am |tu AdaLah Leb|h Ba|k... Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting