Tuesday, November 10, 2009

Aku T|Dak TahU MahU LeTak TaJuk Apa Yang PaL|ng SesUa|...

cOrat cOret Oleh : myQza pada 7:25 AM
Semalaman tidur dengan hati yang membengkak!! WTF sungguh Streamyx ini. Hari ini ingin buat laporan kepada TMNet betapa perkhidmatan mereka ini sungguh T.A.H.* sekali!! Maaf aku berkasar.

Kadang-kadang kesabaran itu semakin hilang bila seringkali di uji dengan kualiti perkhidmatan yang macam sampah tapi bila lewat bayar bil, telefonis sudah menelefon memberi tarikh akhir pembayaran sebelum perkhidmatan di sekat! Lantak kaulah mahu buat apa.

Mungkin tiada 'entry' yang menarik untuk bacaan kamu. Kuiz juga tidak dapat di lakukan. Tiada waktu untuk menaip kerana tidak sampai 1 minit talian kembali tidak berfungsi. InsyaAllah jika ada masa dan keadaan kembali normal aku menulis semula.

Nota kakitanganku : M.I.A








38 kUs-kUs:

mier@merr on November 10, 2009 at 8:13 AM said...

wah...tros MIA...

sila2 pegi repot...
erm.. hangen puting beliung d pagi hari..hehe.. nak lalu kt cni pon takot neh...

Watierman on November 10, 2009 at 8:24 AM said...

Sabar yer Tedi....nasib baik akak ngantok pagi ni...boleh balik tidor dulu...sementara menunggu ribut ini reda.....

a.z.r.i.n.a.03.07 on November 10, 2009 at 8:27 AM said...

eh-eh..terbalik lak Ted..

KRina punya lak lagi okey skarang ni .. lajuu jer..lepas TM upgrade server kat area sini bulan lepas..


tu lah tu..dok tunggu jer malam tadi... hehehe..

sabar jer lah yer..

google on November 10, 2009 at 9:10 AM said...

biasa le tu.. ada masa ok... ada masa tak ok....

time ok tu... kita guna tak ingat punya... tapi bila time hampagas... emmm mula le ... uhuhuhuh

bersabo....

@rE-LonG on November 10, 2009 at 9:14 AM said...

Wakaka!!sabaU la ye tEDI..samala kT..kadaG tenet slow giler..huhu..

eh..ada kuiz ke?hihi..maU try ni..hihih

Wanita Itu on November 10, 2009 at 9:17 AM said...

tak biasanya kalu kamoo MIA..

kiter tunggu kamoo tau lalalalalala..

Koyuki on November 10, 2009 at 9:18 AM said...

huhu

sian

rilek k

nak kena pelangkung streamyx ni

haiyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa~

cHeRyNa PiReS on November 10, 2009 at 9:29 AM said...

giliran ko pulak ye tedi. aritu giliran aku. nasib aku dah prepare auto publish. tapi tak syok bila tak dpt melawat org yang lawat kita kan. macam sombong je.

sabar yee...ko call je banyak2 kali.

cik ian@aH Lian~ on November 10, 2009 at 9:43 AM said...

janganla
M.I.A selalu.
i nak dga cita
dak utih ngan itam...

~0~ on November 10, 2009 at 9:58 AM said...

btol kak...bayar memahal tapi mengeciwakan...citt

Alimaz-Kembara Terasing on November 10, 2009 at 10:09 AM said...

celcome b.band jugak macam hampeh....bayaq 98 sebulan...line macam tutttt....

Snowwhite Zone on November 10, 2009 at 10:14 AM said...

halo haloooo

ted, pe kabo? sory lama x jenguk sini... bz sikit.

streamyx prob jgk ke? anis tgh mrancang utk mnukar or mnggunakan MAXIS broadband la.. BT KWN tu teruk la.. langsung x dpt.

Solehah on November 10, 2009 at 10:20 AM said...

tedi, sama ja aku..kan aku berangan celcom braodband aku bagus hrtu..skg cam siput..aku pun naik give up..

sueanne on November 10, 2009 at 10:42 AM said...

smlm celcom kite pun mengong je..
hangggggggg sesajoooo..xtau mslah dari broadband ke or dari laptop..gerammmm nyeeeee..huh.

Tinie a.k.a Ibu Fatin on November 10, 2009 at 10:54 AM said...

tukarla ke broadband lain

kuina on November 10, 2009 at 11:22 AM said...

kat sini pun selow sek bek dlm kotak deraf tu byk pekasam... just publish aja..

Samaira on November 10, 2009 at 12:24 PM said...

huhu mmg sakit ati klu line x ok adeh

mamai on November 10, 2009 at 12:51 PM said...

memang benar pun tak berbaloi dengan charge yang dibayar

sharamli on November 10, 2009 at 1:26 PM said...

sab0..xm0 ngam0k2...heee

GiGGLe GaL on November 10, 2009 at 1:33 PM said...

baik ko unsubscribe je stimik tu..sucks okeh!

pegi subscribe maxis .. senang.. kemana2 aje ko boleh online. itu sajesyen aku ler.. k...rilek...jom mengucing..

neezareef on November 10, 2009 at 1:47 PM said...

tu arr ko dah salu wat tajuk pjg2 smpai tak tau tajuk dah..hehe

zeqzeq on November 10, 2009 at 1:49 PM said...

bab line ni entah siapa yang bolehbagi mereka OK??

kuasa siapa??banyak sgt mendera pengguna. persatuan mana?

azman shah on November 10, 2009 at 4:17 PM said...

aku pakai streamxy... btl ke ejaan tu
tp ok je la stkt nie.................

atyn on November 10, 2009 at 4:48 PM said...

hish hish . kesian kan bayar memahal dorang wat kita cam neh .
aku pon online kat opis je .
balik rumah plak guna free wifi je .
jimat kan aku . kehkeh .. ;)

*kdg wifi lembab gak .

relevan on November 10, 2009 at 5:28 PM said...

Sabo je weh...potong je..

♠ y.a.n.i.e putrajaya ♠ on November 10, 2009 at 5:55 PM said...

MIA....?

hehheheh...nanti muncul balik yer.....

~LP Lum~ on November 10, 2009 at 5:56 PM said...

sbr aje ar tedi.. sebab 2 aku tukar gna broadband celcom.. kat mna2 aje pasang n blh layan tenet... ;)

cik EPAL on November 10, 2009 at 6:30 PM said...

biasa la tu..hehe..
nama anda mia kah??

nufnang ni tido la..baru nak klik..nanti datang lagi ;)

kawie2020 on November 10, 2009 at 6:52 PM said...

streamyx kt tempat aku ok jer.. tak tahu la masa2 mendatang...

Noorlaila Mohamed Nor on November 10, 2009 at 7:58 PM said...

repot je
repot!

alvin takda rumah harga 8juta story.... on November 10, 2009 at 8:00 PM said...

sabar sis...
satu dunia mengalami
masalah yang sama....
ada sesetengah tempat akan rasa servis internet nih lembab...tapi kalau nak cepat kena guna line internet kat umah bos t.m net..huhuhuhuhu...

maiyah on November 10, 2009 at 8:15 PM said...

tenet tu nak kepsi kot :)

cik syazni on November 10, 2009 at 8:28 PM said...

mmg nyakitkan ati tenet ni kekadang,duit nak.

ashie023 on November 10, 2009 at 9:31 PM said...

sama lah kite ...
tp aku nye beruk beng..sial..

MIA tu ape?

Faarihin on November 10, 2009 at 10:54 PM said...

sabau bebanyak.. line streamyx memang begitu.. tak nak potong ker? hahaha.. =P

aNiSa hANg tUaH on November 10, 2009 at 11:12 PM said...

sabau je..
hehehe

paTonG kerTaS on November 10, 2009 at 11:22 PM said...

sabau ted|..
hihihi

jgn ilang lelame~
;p

Fatt Chin Choy on November 11, 2009 at 2:27 AM said...

potong jer
keke

 

KaDangKala D|am |tu AdaLah Leb|h Ba|k... Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting