Wednesday, November 18, 2009

DoakaN PerJuanGan BeL|au...

cOrat cOret Oleh : myQza pada 7:25 AM
Beliau sedang berjuang. Berjuang untuk teruskan kehidupan dengan perjanjian yang lebih baik. Doakan perjuangan beliau. Semoga apa yang beliau harapkan akan tercapai. Walau mungkin tidak setinggi langit, namun jika setinggi gunung pun sudah memadai.

Selamat menduduki Sijil Pelajaran Malaysia mulai hari ini buat Adik. Berkobar-kobar semangatnya. Aku pula yang sebak sedari pagi. Macam mahu lepaskan dia berperang di medan perang sahaja.

Emak sudah menjanjikan hadiah yang cukup lumayan buatnya jika dia mencapat cemerlang dalam peperiksaan nanti. Sebab itulah semangatnya mengatasi segala-galanya.

Tanpa dia ketahui, emak berbisik kepada aku 'Kalau adik tidak dapat secemerlang yang dia janjikan pun, emak tetap akan bawa dia jejak ke Tanah Haram juga.' Oh! Adik tidak tahu itu!

Photobucket

Adik berbaju merah. Pemalu macam kakaknya juga. Sebab itu gambar tidak jelas. He he he..

Semoga berjaya. Semoga beliau tenang menjawab soalan.

InsyaAllah.

Nota kakitanganku : Doakan bersama. Terima kasih.



31 kUs-kUs:

Watierman on November 18, 2009 at 8:06 AM said...

Akak Panjatkan Doa kehadrat nya Agar segalanya dipermudahkan untuk ADIK..moga dapat menjawab dgn tenang & lancar....Insyallah akan berjaya salam SPM yang diduduki....AMIN!!!

♠ y.a.n.i.e putrajaya ♠ on November 18, 2009 at 8:11 AM said...

adik....

selamat berjaya dalam SPM

teringat time ambik SPM dulu....

nak pi skolah terketaq2 kayuh basikal...takut nyer pasal...


hehhehhe

::alwaniamalini:: on November 18, 2009 at 8:20 AM said...

aminn..semoga adik dapat jawab soalan dengan baik :)

~0~ on November 18, 2009 at 8:31 AM said...

good luck wat adik akak...

sama ngan adik saya kak...dia pun spm

ashie023 on November 18, 2009 at 8:53 AM said...

ambe doakan yang terbaiklah buat semua calon yg mengambil SPM ari nih..buat yang terbaiklah kome semua...

cik EPAL on November 18, 2009 at 9:01 AM said...

goodluck to her..all the best!


klik mr potato ;)

mamai on November 18, 2009 at 9:10 AM said...

all the best and good luck

iva saionji on November 18, 2009 at 9:10 AM said...

InsyaAllah..berkat kerja keras selama hampir 5 tahun akan berhasil..amiin..semoga berjaya ye dik...

Cik_daya on November 18, 2009 at 9:12 AM said...

semoga berjaya kepada adik akak

ber_uwang on November 18, 2009 at 9:23 AM said...

setelah berusaha bertawakal lah adik.

niesz on November 18, 2009 at 9:28 AM said...

gud luck tuk die jugak ek..

vrdesign on November 18, 2009 at 9:39 AM said...

salam...

tetibe tringat plak kisah 6taon lps time aku amek SPM...

sume aku rse mse nk amek dlu...
antranya nk pengsan,nk ter*****,nk muntah...sume ade la...hehehe...

pling bez skali time wt amali(SPM),bdebar2 dgn pemeriksa,tetibe tangan aku tkene gas aircond yg aku repair,dh melecur...yg xbes nye kene kt jari manis tmpt bakal mak mertua aku nk sarong cincin lak 2...tp dgn berkat usaha ubat2,jari aku dh ok dh,xnmpk kesn lecur pn...dpt jgk aku A1...hehehe...
tp 2 sume kenangan mse SPM dlu...

gud luck utk adik ko...
moga die dpt jwb dgn tenang...
hadiah yg mak adik nk bg 2,adlh 1 pembakar smgt...
wt yg terbaek utk mse depan adik...
AMIN...!!!

p/s:aku nk cm penceramah bebas plak...hahaha...chaiyokkk...!!!!

aNiSa hANg tUaH on November 18, 2009 at 9:52 AM said...

good luck utk adik

gambate o kuddasai

deena awanis on November 18, 2009 at 9:53 AM said...

adik : gud luck!!

mak : x nak bwk saya skali ke???

>____________<

[s][u][e][h][a][n][n] on November 18, 2009 at 10:05 AM said...

owh selamat berjaya erk...semoga kejayaan milikmu ADIK.

Tinie a.k.a Ibu Fatin on November 18, 2009 at 10:08 AM said...

nak spm dulu pun rasa seram sejuk jer, rasa nak nangis jer salam org tua kan. macam nak berperang. hehehe

semoga adik mu sukses macam kakaknya..:)

leadleedeea on November 18, 2009 at 10:26 AM said...

to Adik...Selamat berjuang~!! I know she can do it..

hehe~!

tinta kasturi on November 18, 2009 at 11:07 AM said...

salam

woo! besarnya hadiah tu (best!)

bittaufiq wan najah

sukses selalu ya (buat adik mu dan diri mu juga)

Tie on November 18, 2009 at 11:16 AM said...

Kak tie doakan semoga adik tu berjaya dengan cemerlang nanti. :P

fikaryna79 on November 18, 2009 at 11:56 AM said...

gud luck adik tedi..gud luck adik ryna gak!usaha dn tawakal..insyaAllah..

eyena on November 18, 2009 at 12:37 PM said...

semoga beliau berjaya..!!

zeqzeq on November 18, 2009 at 12:46 PM said...

kecian adik adik yang basah ...negeri2 yang alami banjir

Samaira on November 18, 2009 at 12:47 PM said...

selamat2 semuanya
ekeke cik tedi pemalu upenyer
baru nk kol jdkan cekgu masak ku kekeke

Wanita Itu on November 18, 2009 at 12:54 PM said...

adik pada Ted| ~

gud luk gud luk

u can do it

cayok cayok

ihiks..apa gue merepek nih hee..

neezareef on November 18, 2009 at 1:20 PM said...

good luck..penentu masa depan tu dik

Finaz on November 18, 2009 at 1:37 PM said...

ok goodluck adik.. May Allah bless u. Jgn risau2. Buat yg terbaik jer.. Baca Bismillah dulu sebelum jawab soklan. satu tips..kalo jawap soklan dr petikan then jawapannya berbentuk objectif maka baca soklan dulu sekali imbas then baru baca petikan tu. By the time membaca petikan tu kita dah boleh jotdown jawapan kpd soklan yg kita dah baca earlier. Selain selalu jawapan itu tepat ia juga save time..

Nakamura Kazuki on November 18, 2009 at 1:55 PM said...

teringat ambe amik SPM 2001..warghhhh dan 8 tahun berlalu...al da besh ye buat adik kome..lepas peksa nanti blehla aktif berblogger..hehehehe

Softtouch [Hanim] on November 18, 2009 at 4:37 PM said...

gud luck utk adik...wah bestnya habuan utk adik...insyaAllah adik mesti dpt result yg gempak punya

GiGGLe GaL on November 18, 2009 at 5:10 PM said...

gudluck adik dak ted!

Fatt Chin Choy on November 18, 2009 at 9:53 PM said...

kirim salam kat adik ko
kekeke

a.z.r.i.n.a.03.07 on November 19, 2009 at 9:27 AM said...

Pesan utk adik.


Gud luck ye!. Semoga beroleh keputusan yang cemerlang.

go! go! go! gurl.. baca bismillah byk2 & tenang masa menjawab..

 

KaDangKala D|am |tu AdaLah Leb|h Ba|k... Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting