Friday, November 20, 2009

Kas|han.. Anak AyaM H|LanG Bapa D| MeLaka....

cOrat cOret Oleh : myQza pada 7:15 PM
Photobucket

Simpati sungguh! Seekor anak ayam atau mungkin beberapa ekor anak ayam telah kehilangan bapa di Melaka. Mengapa ini boleh terjadi? Kemanakah ibu ayam itu pergi? Sampainya hati meninggalkan anak-anak hidup melarat dan terkontang-kanting mencari bapa.

Kepada bapa ayam yang mempunyai blog, silalah dapatkan anak kamu. Jangan jadi bapa ayam yang lupa daratan apabila sudah leka berblogging!

Eh! Masih ada yang cari Karangan Bersiri Terima Kasih Datuk? Oh! Sila tinggalkan alamat emel di kotak komen ini. InsyaAllah, aku akan emelkan kepada kamu. Kepada yang sudah minta tetapi masih belum aku emelkan, boleh juga merungut di situ. He he he...

Alhamdulillah, Cuti Rehat sehari yang aku pohon di luluskan. Berani dia tolak? Ha ha ha!!

Selamat berhujung minggu buat semua. Aku tiada rancangan khusus untuk 2 hari cuti ini.

Apa rancangan hujung minggu kamu?

Nota kakitanganku : Musim hujan, mahu jalan pun tidak seronok!!






27 kUs-kUs:

kawie2020 on November 20, 2009 at 8:06 PM said...

aku blom ade anak lagi... tapi aku nak bini dulu... kan senang kalau bini ade jual kt kedai.. bleh je aku beli..

tapi semua itu fantasi jer... huhuhu..

aNiSa hANg tUaH on November 20, 2009 at 8:14 PM said...

hehe
best nye die dapat cuti

rancangan hujung minggu : tidur

hehe

maiyah on November 20, 2009 at 8:27 PM said...

slmt bercuti n email dah terima :)

[z@ck] on November 20, 2009 at 8:42 PM said...

ahahaha..ko ad bt entry pasal bapa ayam ke..alahai..
=P

hans on November 20, 2009 at 8:44 PM said...

hujan2 best owh
makan roti mayat cicah dgn air kopi ke teh o
baik punya!

ashie023 on November 20, 2009 at 8:54 PM said...

hans..
roti mayat?errrr...kat Ganu panggil mende nih ..lupa daaa...ahha

x paham...blog bapak ayam mane plak nih??adoii

«♪Ruff♪» on November 20, 2009 at 8:58 PM said...

bapak ayam kalu buat rendang suare tercabut gigi nak makan..ngeeee

Watierman on November 20, 2009 at 9:02 PM said...

Apa kata belajar buat karipap sardin ke..karipap keledek ke???tu cuma cadangan kepada yang tak ade rancangan..hihihi! Hujan2 makan karipap panas2 sedap ooooo!

sueanne on November 20, 2009 at 9:41 PM said...

a'ah la ted..n3 bapak hayam tue xberapa paham la..mmg siyes tak phm lgsung..heheh..cube terangkan sikit..

xtvt weekend..
sok, xtvt kemas2x sume bagai..
ahad, janji ngn kwn nak berbasikal kat bukit cerakah..hehehe..sambil gath sambil kuruskan bdn..hehhe..

Ms.Lilies on November 20, 2009 at 9:43 PM said...

Aku skrg kat umah mak aku smpi pas raya aji muehehehehe

Solehah on November 20, 2009 at 9:51 PM said...

tedi, ko pernah publish gamba ghairah ka..hahahahha..
karangan datuk tu, hmm ko pernah buat ka? adeh..bnyk kali tu dia search macam2 dia cuba tp asyik sesat kat blog ko aje..

a.z.r.i.n.a.03.07 on November 20, 2009 at 9:55 PM said...

bapa ayam pon pandai tulis blog eh?

tak tau lagi apa aktiviti weekend ni...esok terrrpakkksaaa keje.. Ahad... kemas rumah kottt..

myLovepatzi on November 20, 2009 at 10:34 PM said...

slmt berhujung mggu cik tedi...

cHeRyNa PiReS on November 20, 2009 at 10:45 PM said...

aku tgh memanfaatkan segala2nya utk mengenjoykan diri:)

aku punye hit selama ada nuffnang ialah apam tembam. lawak betul...

ramai org suka kuih apam rupanya:P

deena awanis on November 20, 2009 at 10:58 PM said...

esok nak ponteng kelas..
coz nk g movie relay wif my hubby..
nak tgk 2012 and pisau cukur..hehehe..
then, going back to my in-law's place..

itu saje plan stakat ni.
sekian.

selamat bercuti cik tedi!!

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr on November 20, 2009 at 11:02 PM said...

cuti-cuti malaysia...

selamat bercuti...

=)

Noorlaila Mohamed Nor on November 20, 2009 at 11:20 PM said...

muahahahahah

zino on November 20, 2009 at 11:27 PM said...

selamat berhujung minggu...

iqbalsyarie on November 20, 2009 at 11:52 PM said...

musim hujan,masa utk aktiviti dalam rumah seperti menuntut ilmu dari dalam blog..mungkin...haha

Budak Malu818 on November 21, 2009 at 12:14 AM said...

wah..dpat cuti ek?
bleh la,rehat sepuas2nyer...

syaf on November 21, 2009 at 12:58 AM said...

cuti2 malaysialah anda

Fatt Chin Choy on November 21, 2009 at 1:00 AM said...

ini blog bapa ayam ker?
hahaha

aZizoL on November 21, 2009 at 1:36 AM said...

musim hujan2 ni tido lg bes!

mier@merr on November 21, 2009 at 5:03 AM said...

wah.....panazzz....!!

bapak kucen pon tade lam ni...
anak kucen comey de la kan..ihik

Faarihin on November 21, 2009 at 7:44 AM said...

pergh.. dasat tul.. bapa ayam dah ada blog skang.. dia cari kat melaka plak tu.. adoiyai..

Nurhayati on November 21, 2009 at 10:04 AM said...

ada kena mengena ke blog bapa ayam kat dlm ni haha

arnamee on November 21, 2009 at 9:03 PM said...

ekeke, anak ayam pun pandai google ek;p

 

KaDangKala D|am |tu AdaLah Leb|h Ba|k... Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting