Wednesday, November 25, 2009

Kenapa Apakah Aku InI?? MukaBuku BuaT Aku MerenG Dan B|oL!!

cOrat cOret Oleh : myQza pada 1:35 PM
Aku belum sewel atau gila! Tapi malam tadi macam mereng sedikit. Macam biol yang amat serius. Amat bahaya malam tadi. Tidur pun dengan kepala yang senget!!

Kenapa apakah kegatalan itu menjadi-jadi. Selepas itu, bila bangun tidur pagi tadi, menyesal tidak sudah. Aduhai!!


Biolkah aku kerana telah mendaftar dengan MukaBuku semata-mata kerana terlihat seseorang yang sudah 8 tahun tidak bertemu?

Merengkah aku, selepas gatal-gatal daftar di MukaBuku selepas itu 'takut' untuk menambah beliau sebagai kawan?


Gilakah aku selepas bangun sahaja pagi ini aku terasa ingin memadam MukaBuku?


Waraskah aku jika hanya kerana dia aku mendaftar, kerana dia aku teruja mengenali MukaBuku, kerana dia juga aku ingin memadam Mukabuku? Sedangkan aku dan MukaBuku belum saling beramah mesra?

S.H.I.T!!!

Nafsu sudah menguasai akal!!


Kamu sudah bahagia. Aku tidak akan ganggu. Biar aku lihat dari kejauhan sahaja!


Nota kakitanganku : Masih adakah puisi-puisi dulu?





38 kUs-kUs:

arnamee on November 25, 2009 at 11:14 AM said...

Salam kak tedi:)

mb kdgkala melekakan;p
akak,oh ya salam aidiladha,
gonna miss you;(

fiD on November 25, 2009 at 11:16 AM said...

budak tue dulu skandal kew??? =P

LORD ZARA 札拉 on November 25, 2009 at 11:23 AM said...

salam sayang~

alahai~

jangan delete~

Alimaz-Kembara Terasing on November 25, 2009 at 11:33 AM said...

salam tedi..salam aidil adha....tak kan kerana dia yang lalu nak delete kot...yg lepas..lepaskan lah...biarkanlah dia berbahagia...

«♪Ruff♪» on November 25, 2009 at 11:36 AM said...

ngeeee mukebuku..ngeeee
hahahaha

[s][u][e][h][a][n][n] on November 25, 2009 at 11:48 AM said...

kit x suka mukabuku..x sukeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

grrrr maaf aku teremosi..

maaf sekali lagi.

~0~ on November 25, 2009 at 11:51 AM said...

muka ku xde dalam mukabuku itu...hahahahah

[z@ck] on November 25, 2009 at 12:02 PM said...

bekas boy ko ke?

Watierman on November 25, 2009 at 12:10 PM said...

Biarlah kenangan itu dalam lipatan ingatan Dik..jangan kerana nafsu...nanti timbul banyak lagi yang membiolkan akal & fikiran..jauhkan diri dari masalah...mukabuku Akak juga tidak aktif sebab banyak buruk dari baiknya!!!!Fikir kan masak2 Dik!

leadleedeea on November 25, 2009 at 12:11 PM said...

haha~! ted da jumpa si dia..ted masih lagi waras kalau join fb just want to see him..tengok mcmana keadaan dia skang..sehat ke dia..bahagia ke dia..so normal laa yang..

lead doakan ted bahagia slalu~!

sueanne on November 25, 2009 at 12:33 PM said...

Mukabuku??..biol kepalaku memikirkan apekebenda nama mukabuku tue..kehkeheke..akhirnya tau gak..heheh

alahai ted..jgn dikenang kisah yg lalu..yg dah lepas biarkan lepas..cuba buka lembaran baru..kisah baru..lemparkan die jauh dari hati kamu..itu je cara yg dpt mredakan hati yg runsing tue..

go ted..bolehnyaa..cuba laaaa...

aNiSa hANg tUaH on November 25, 2009 at 1:02 PM said...

em
nape ni?

muabuku dah p[on dipadam.
tp perasaan tu masih tak padam.
kn?

GiGGLe GaL on November 25, 2009 at 1:14 PM said...

ted..meh la berhoye-hoye kat muka buku..meh la... meh la.. nnt ko da ready nak reveal id, btau aku.. aku dengan pantas nak add ko..ekekeke... pasti ko leh share gambar dak utih banyak2 dlm tu! yeyyyy!!!! swonot aku..

tetiba je aku hepi..padahal entri ko ni cam suam2 kuku je...

hal yg lama tu..dulikkan je.. lantak dia la.. k..jgn la emo..nak raya dah ni!

mier@merr on November 25, 2009 at 1:35 PM said...

add aku...add aku!!!
haha
xyah delete...
biar aje...

umi_e on November 25, 2009 at 2:10 PM said...

kak e ada gak mukabuku tu tapi sekadar jadi ahli hehehehhe :p

siti murni on November 25, 2009 at 2:25 PM said...

register mukabuku tak salah..tp kalau nk add ex...fikir 2 kali..

NuR on November 25, 2009 at 2:30 PM said...

jgn delete...
add la aku cik tedi...

~~siti sofiyah~~ on November 25, 2009 at 2:44 PM said...

sangat bermakna ayat2 cik Tedi..membawa makna yg mndalam..
ehehehe...
jgn salahkn mukabuku.

a.z.r.i.n.a.03.07 on November 25, 2009 at 2:58 PM said...

jangan ingat kenangan yang menyakitkan perasaan.....



hmmm..boley KRina add ? hehehe..

aien~s corner on November 25, 2009 at 3:03 PM said...

waaa... dh lame aien try masuk blog cni 3 4 ari lps, xleh msuk.. skg baru bleh jengah ..hehe

sharamli on November 25, 2009 at 3:20 PM said...

macam sama je kita..
xpe2..xyah delete...deactivated je..kui3

hans on November 25, 2009 at 3:23 PM said...

hahaha
xpayah padam
biarkan jer lah

relevan on November 25, 2009 at 3:29 PM said...

Selitkan saja Muka Buka itu dicelah celah lipatan blog ko ini tedi..tapi jangan dilipat..

ASYIQ on November 25, 2009 at 4:03 PM said...

Nak kenal jg siapa itu MukaBuku.

Mesti manusia hebat nih...

ashie023 on November 25, 2009 at 4:12 PM said...

ahhaa..kan dah agak..mesti jupe ngan member2 lama kalu masuk fesbuk..tu yang aku kekadang cuak jugak..jupe bopren lama...ahahha...aduyai...

♥chentaMAYA™ on November 25, 2009 at 5:10 PM said...

urm~
speachless~

sbb kdg2~
aq jadi kelu bila dy lihat FS aku~
aku jadi kelu bila dy mula buzz aku di YM~

jadi?
aku diam~
diam bukan kalah~
tapi mengalah~

DilOt on November 25, 2009 at 5:59 PM said...

la..aku ingat ape td..nasib baik paham walaupun lmbt..kekeke...

selamat hari raya aidiladha

Faarihin on November 25, 2009 at 6:02 PM said...

Salam cik tedi.. memula aje tu.. lama2 nanti.. pasti cik tedi akan abaikan perasaan itu.. saya dah dua kali tak aktifkan muka buku.. tapi akhirnya semalam.. eh semalam ke? semalam-semalam la jugak.. sy kembali mengaktifkannya hanya untun main game.. wahahaha.. rileks2 aje cik tedi.. n salam aidil adha ye cik tedi.. (^__^)

♠ y.a.n.i.e putrajaya ♠ on November 25, 2009 at 6:20 PM said...

kak jom kita jadi kawan kat muka buku...

=D

Ms.Lilies on November 25, 2009 at 7:46 PM said...

Ko xyah delete....jom kita deting kat dalam mukabuku yek

cHeRyNa PiReS on November 25, 2009 at 8:16 PM said...

tak pasal2 aku nampak perkataan shit di sini.

taknak tak payah aktif. mana tau besok2 ko nak pakai pulak?

Solehah on November 25, 2009 at 9:21 PM said...

tabah ya..

alvin takda rumah harga 8juta story.... on November 25, 2009 at 9:32 PM said...

kahkahkahkahakah...muka buku padam saja ia..

Noorlaila Mohamed Nor on November 25, 2009 at 9:33 PM said...

dh bosan dgn fb

messyremo on November 26, 2009 at 1:10 AM said...

dah delete lom?
meh la add aku kat muka buku...
best...
lame2 mesra la...hehe

ala,lupakan orang tu..
byk lagi kawan yg tedi leh kawan kat mukabuku..hehe

::alwaniamalini:: on November 26, 2009 at 6:28 AM said...

huhu..susahkan..bila dah ternampak org yg klu bleh kita nak lari jauuuh dari dia..xpe2, be strong..:D

rAtu saLju™ on November 26, 2009 at 7:32 AM said...

jom add..jgn delete k!

Softtouch [Hanim] on November 26, 2009 at 10:09 AM said...

ala jgn lah delete fb...sy nk add tedi..biasalah tu tedi..sy pun kdg2 tercari2 jgk 'kenangan dulu' tu..niat kita bkn nk mngacau dia cume nak tau perkembangan dia...

 

KaDangKala D|am |tu AdaLah Leb|h Ba|k... Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting