Monday, November 23, 2009

KeteruJaaN Har| |n|...

cOrat cOret Oleh : myQza pada 7:25 PM
Pertama : Puan Auditor balik awal dalam pukul 1.00 tengah hari. Apakah kerja-kerja aku terlalu cermerlang hingga beliau balik awal. Esok datang lagi!!

Kedua :

Photobucket

Memandu ke Giant semata-mata untuk membuat kunci pendua. Air Terjun Bukit Sebukur. Opss!! Replika air terjun.

Ketiga :

Photobucket

Lampu sudah bertukar hijau tapi masih tetap mahu ambil gambar nombor flat kereta ini.

Keempat :

Photobucket

KFC! Sehingga menjilat jari.

Kelima :

Terima kasih kepada Aiydalela yang beritahu gaji sudah keluar. Okey! Semua kakitangan kerajaan sila periksa Akaun Bank Gaji masing-masing. Eh! Pandai-pandai sahaja aku buat pengumuman.

Upacara pembahagian harta pusaka. Maksudnya asing-asingkan duit untuk bayar hutang dan pembahagian harta kepada mereka yang berhak. Oh! Ada baki lagi!! Kita 'enjoy'!!!

Keenam :

Keterujaan-keterujaan di atas buat aku sakit kepala. Kita tidur dulu!!!

Nota kakitanganku : Zzzzzzzzzzzzzzz...





37 kUs-kUs:

PROFkusut on November 23, 2009 at 7:39 PM said...

wahhh dah dapat gaji..
meh blanja beli kolar sat.. tak jumpa lagi.. uhuks

Papa meow on November 23, 2009 at 8:04 PM said...

...tiba2 terliur nk mkn kfc...
nyum2

YobSumo on November 23, 2009 at 8:19 PM said...

yg makan KFC tu paling menarik. tapi tadi aku baca kat blog ~O~ seram pulak aku nak makan KFC. tapi tetap mengliurkan aku.

sueanne on November 23, 2009 at 8:31 PM said...

wah gaji dah masuk ekk..bestnyee..hehehe..

sok auditor dtg petang..tak leh nk ngular sgt..hehehe

ibu_umairah on November 23, 2009 at 8:36 PM said...

bole belanja kak.........he.he.he rindu nya kampung!!!tak sabar nak balik melaka

NuR on November 23, 2009 at 8:40 PM said...

cantik no plat keta tu..
cik tedi
jom buat no plat mcm tu..
hehe...
nak buat april la...
hikhik

♥chentaMAYA™ on November 23, 2009 at 8:40 PM said...

weehh~
jgn tdow ag!

esok blnje aq sbb ko da gaji kan!
hee~

Finaz on November 23, 2009 at 8:42 PM said...

haha bab enjoy tu yg memang best Ted!

niesz on November 23, 2009 at 8:42 PM said...

nk gak plat kete mcm tu..but nk n154..ade x??huhu..

cHeRyNa PiReS on November 23, 2009 at 8:53 PM said...

yeeee...penuh cash deposit tadi. ramai sangat org. selamat mendapat gaji ye!:)

zino on November 23, 2009 at 9:02 PM said...

kat sini pun ada KFC hehe

::alwaniamalini:: on November 23, 2009 at 9:11 PM said...

oh..gaji dah masuk ke..patutla kat alamanda td berderet org bratur kat atm..

cik tedi, gaji dah masuk..ape lagi, cepat blanje! :P

::alwaniamalini:: on November 23, 2009 at 9:13 PM said...

oh..gaji dah masuk ke..patutla kat alamanda td berderet org bratur kat atm..

cik tedi, gaji dah masuk..ape lagi, cepat blanje! :P

Faarihin on November 23, 2009 at 9:15 PM said...

Salam cik tedi..
wah.. kepci.. nak.. nak..nak..
huhuhu.. leh lah blanje sy plak kan.. (^__^)

mier@merr on November 23, 2009 at 9:30 PM said...

aaghhh....xsuke2...delete gmbr kfc tu cpat..haha

sharamli on November 23, 2009 at 10:13 PM said...

awal lgik..nak tid0 da?

maiyah on November 23, 2009 at 10:14 PM said...

bleh blnja tgk cite 2012 :D

alvin takda rumah harga 8juta story.... on November 23, 2009 at 10:20 PM said...

bukan kah itu kereta sis tedi??

hans on November 23, 2009 at 10:50 PM said...

eh,nak tanya
pigi kfc ari tu makan makanan yg terbaru ke?
yg iklan dkt tv tu?
sedap x?
pedas sangat ke?

Nakamura Kazuki on November 23, 2009 at 10:57 PM said...

ambe pun semalam gaji sudah masuk..so dapatla beraya tahun ni..ada untung InsyaAllah hujung tahun dapat bonus..awal tahun depan naik gaji..syukran ya syukarn...

Solehah on November 23, 2009 at 11:19 PM said...

kayos la kakitangan kerajaan yeh..aku je x msk2 lagi gaji ni..

cik ian@aH Lian~ on November 23, 2009 at 11:48 PM said...

tedi,
kau buat aku rindu melaka.
aku cobet ko 14 kali!

ustazah dyLLa on November 24, 2009 at 12:27 AM said...

salam kaktedi...lama xdtg cini...rindu aaa...

GhOsToNe on November 24, 2009 at 1:17 AM said...

nak gaji awak skit boleh???

Airland on November 24, 2009 at 2:38 AM said...

kemre ko mmg melekat 24jam kat tgn ke??

Noorlaila Mohamed Nor on November 24, 2009 at 2:40 AM said...

samaaaaa
makan kfc jugakkk

Hisham on November 24, 2009 at 3:22 AM said...

duit yg rm500 tu bile nk dpt ek???

Dak Wan on November 24, 2009 at 3:40 AM said...

Teman gi Melaka tu ari tgk air terjun tu, mmg sebijik mcm real la.... Baper byk la kos nk wat camtu eh? klu dpt wat kat umah camtu kn besh :)

QieFLy si Dolce on November 24, 2009 at 3:45 AM said...

hahahahha......nyte2 kak tedi

ASYIQ on November 24, 2009 at 6:42 AM said...

Rasanya sbb kelima tu yg membuatkan engkau hoye hoye kan??? Sape sangka...ingat 25hb rupanya 23hb dh masuk gaji.

Macam tahu jer seluruh alam dah kering poketnya....

relevan on November 24, 2009 at 7:20 AM said...

KFC dimusim sejuk?..sedap juge hingga menjilat siku..

tengku_fir21 on November 24, 2009 at 8:01 AM said...

owwhh
kfc..ku...

Watierman on November 24, 2009 at 8:13 AM said...

Salam Tedi....wah dah dapat gaji yer...akak masih mengeluarkan gaji dari poket abg buat modal...hehee...masuk pulangan belum lagi....sebab masuk peti akak..kan bagus pelaburan cam ni!!!

Selamat Hari Raya..maaf zahir batin...kalau tak sempat berkunjung nanti...faham2 lah yer!!

Alimaz-Kembara Terasing on November 24, 2009 at 9:29 AM said...

gaji dah tinggai separuh...huhhuu

zeqzeq on November 24, 2009 at 9:38 AM said...

selamat hari raya Qurban.

Melaka dalam perjalanan seorang insan bernama TEDI

Softtouch [Hanim] on November 24, 2009 at 10:58 AM said...

dah dpt gaji yer..sy belum lg dptlah tedi...tedi bolehlah blanja sy blanja kfc pun jd lah..he he he..rindu nk dtg melaka tau...

Tinie a.k.a Ibu Fatin on November 24, 2009 at 12:06 PM said...

aku teruja dgn no pplat kereta itu
MEI brp agaknya dia beli kan


kfc pun aku teruja
bila ko nak belanja?? ko kan dah dapat gaji,

 

KaDangKala D|am |tu AdaLah Leb|h Ba|k... Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting