Monday, November 09, 2009

KoLar h|Tam 'POJaaN' HaT|ku....

cOrat cOret Oleh : myQza pada 11:00 AM
Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Kamu ada aksesori yang menjadi kesayangan kamu?

Aku masih menyimpan 3 jam tangan yang di beli di Tanah Suci walaupun telah rosak. Abah beri satu ketika menunaikan fardu haji pada tahun 1998, satu lagi ketika abah menunaikan umrah pada tahun 2004 rasanya dan satu lagi hadiah dari Makcik yang juga pergi umrah. :)

Nota kakitanganku : Walau tidak di guna, ianya masih bernilai pada aku.






28 kUs-kUs:

BuLaN iTu aKu on November 9, 2009 at 11:10 AM said...

ADA,,, sebentuk cincin pemberian bekas pakwe ku yang pertama
tapi skung dah tak muat
hehehehe

zaradgreat on November 9, 2009 at 11:37 AM said...

wah
beliau nampak hot dengan kolar hitam!!
hehhehehe

aku semua barang klo bleh nak simpan
suma rasa cam berharga gila2

::[si putihpurple]:: on November 9, 2009 at 11:54 AM said...

adehh..xtercekik ek kucen tu?? aku plak rse tercekik...hihi~

aku pon ade smpan jam..xkesah da rosak ke blom sume aku simpan..yg xde bateri ke yg xde tali ke or yg tggl tali je ke...ttp aku simpan..hehe..syg giler sama itu jam..

aNiSa hANg tUaH on November 9, 2009 at 12:02 PM said...

comelnye
manjenye die..
eii..
geram tegok diee

Watierman on November 9, 2009 at 12:05 PM said...

Hansemnya Dak Utih.....banyak sgt yang Akak simpan....sampai...tak tersenarai....kalau jam...bukan takat 2 ke tiga....malahan dah berpuluh2...masih ada dalam laci Akak...even brooch....yang tanggal batu pun sayang nak buang....bayangkan lah betapa semaknya rumah Akak!!!
But...dalam banyak2 tu ada dua helai baju Akak...masa akak berusia lebih kurang 3-5 atau6 tahun kot masih Akak simpan...hari tu dah kasi Reena pakai..maybe simpan untuk cucu pulak nanti...hahaha!

zeqzeq on November 9, 2009 at 12:26 PM said...

seksa nampaknya sang kucing kena DERA... hhehee

mier@merr on November 9, 2009 at 12:36 PM said...

dak utih encemmm..... feewwiittt....


sy mmg suke simpan...smpi berkotak segala khazanah... tp jam mmg sume msih dlm simpanan...rosak ke..pecah ke..abes bteri ke..sume nk simpan...huhu....syg sgt..bthun2 pkai...

aien~s corner on November 9, 2009 at 12:37 PM said...

suke makeup set ma2 bg.. hehe

~0~ on November 9, 2009 at 1:04 PM said...

nilai perberian bukan pada nilainya kak...

Solehah on November 9, 2009 at 1:19 PM said...

aku suka jugak kalau dapat hadiah..apapun aku tak kisah..hehe

Farhah Zaidah on November 9, 2009 at 1:24 PM said...

eh...sian kat tucin tu..ok ke 2...brg berharga..emm..ntah la stiap pembrian dr sape2 suma brnilai...

atyn on November 9, 2009 at 1:31 PM said...

meh bag iaku jaga kucing ko satu hari bole tak ? hee , please . comel lah . aku suke . ;P

google on November 9, 2009 at 1:37 PM said...

barangan kesayangan pakcik dah tak de dah...huhuhu

dah tak sayang dah kot.. huhuhu

GiGGLe GaL on November 9, 2009 at 1:54 PM said...

hensem betul dak utih..ekekeke.. tolong poskan dak utih ke klang.. aku pasti..itu adalah hadiah paling bernilai buat aku nnt..ekekeke..

~eleh.. ingat aku ttaw ape jawapan ko..wakakka :P ko tanya dak utih dulu..beliaw setuju ke tak..

mamai on November 9, 2009 at 2:22 PM said...

pic yang gambar daj utik terjelir lidah kuar tu cun hehehehe macam tercekik dek kolar tu ajer

kawie2020 on November 9, 2009 at 2:35 PM said...

aku rase kan kolar merah Manchester united mesti kiut miut jer kat dak2 tuu... hahahaha... cobalah..

alvin takda rumah harga 8juta story.... on November 9, 2009 at 2:38 PM said...

aku masih pakai gelang mekah yang nenek aku bagi masa tahun 1993...

miSs siv on November 9, 2009 at 3:03 PM said...

tiutnya kolar itam!

aku?
byk da ilang.
=p

a.z.r.i.n.a.03.07 on November 9, 2009 at 3:46 PM said...

wuissh..bertambah ensem Dak Utih....


banyaknya Ted... tak tertulis kat sini... tapi salah satu yang ada memang masih melekat kat jari KRina ialah cincin emas pound yg Kak Long bagi masa dpt result SRP dulu... nak cabut kuar pon susah...hehehe.. jari & badan dah kembang ..

ciK LyndaWawa igUana on November 9, 2009 at 4:58 PM said...

kiuts....=)

Noorlaila Mohamed Nor on November 9, 2009 at 7:19 PM said...

byk sgt koleksi kesayangan
huuhu

ashie023 on November 9, 2009 at 9:13 PM said...

aaa...kyopta..wah..ottoke dak utih..ehhe..so cute!

Samaira on November 9, 2009 at 9:14 PM said...

arghh tidak comel bangat siputih dgn kolar itamnyer aiseyy hehe

cahayachenta on November 9, 2009 at 10:53 PM said...

ceh.. bersemangat kamu tayang rantai baru ye utih...

Softtouch [Hanim] on November 10, 2009 at 10:30 AM said...

sentimental value kata kan...haruslah ade simpan..sy punya ape yer..he he he...
amboi dak utih posing kemain lagi...

PROFkusut on November 10, 2009 at 9:12 PM said...

dak itam nye colar dah pasang lum?
:)

Faarihin on November 10, 2009 at 10:56 PM said...

simpan selagi ia berharga kan.. wah.. semakin bergaya dak utih tu yer.. (^__^)

leadleedeea on November 10, 2009 at 11:52 PM said...

cumel dia pakai kolar itam tuuuu...KMac jeles ok..haha~!!

 

KaDangKala D|am |tu AdaLah Leb|h Ba|k... Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting