Monday, November 09, 2009

Ku|z Oh Ku|z...

cOrat cOret Oleh : myQza pada 2:31 PM
Terasa lama tidak buat kuiz. Ingatkan mahu buat minggu ini. Tetapi Streamyx macam 'hampagas'. Aku sudah taip soalan tiba-tiba tidak boleh simpan dan hilang. Jadi memang lari semua keinginan untuk buat kuiz. InsyaAllah, nanti jika aku buat, aku akan war-warkan okey?

Lagipun sekarang tengah sibuk untuk Audit. Rasa ada sahaja yang tidak lengkap. Banyak yang perlu di salin semula. Sudah buat kerja berganda pula. Kesilapan aku juga. Mengikut staff lama punya kerja. Sedangkan aku tahu ada yang silap. Cuai dan ambil mudah sungguh aku ini!! Sekarang natijahnya.

InsyaAllah, kalau ada kerajinan aku menaip soalan kuiz berbentuk objektif dan juga kalau malam ini Streamyx jadi budak baik, aku akan buat kuiz.

He he he..

Nota kakitanganku : Rasa macam mahu buat iklan kerja kosong untuk bantu siapkan kerja aku. Ha ha ha






35 kUs-kUs:

alvin takda rumah harga 8juta story.... on November 9, 2009 at 2:42 PM said...

buat kuiz mesti la diserta kan hadiah seperti tv LCD 59inch..atau pun sebuah keta viva..mesti best kuiz tu nanti..

[s][u][e][h][a][n][n] on November 9, 2009 at 2:56 PM said...

aku nak minta keje..ade kje kosong x??? huhuhuhu :p

LuVidA^^ on November 9, 2009 at 2:58 PM said...

kuiz teke berape helai bulu kucen..

miSs siv on November 9, 2009 at 3:02 PM said...

aku boleh tlg.
tp gaji mesti best!
hahah

maiyah on November 9, 2009 at 3:05 PM said...

ekeke.. yelah nk kene hadiah kete ke atau motor ataupun krusi rda kot :D

LORD ZARA 札拉 on November 9, 2009 at 3:11 PM said...

gaji mahal tak?

kalau tak, aku nak apply~

hehhe~

Solehah on November 9, 2009 at 3:35 PM said...

weh..aku pun rasa nak hire org tolong kemaskan blog aku..hehe..

Watierman on November 9, 2009 at 3:51 PM said...

Ingat nak cuba nasib jawab Kuiz...tu yg gagah jenguk tu......Frust gak....nak hadiah!!!

Kerja kosong?..Yang dok ada kat rumah ni pun tak kosong2..penuh tangan memanjang!!

blueCITY on November 9, 2009 at 3:55 PM said...

heeeeeeee
tedi cute,cari PA la wak,
ekekkek

i pun bzs gak lately,
tapi sempat curi2 ular
hahhah

ber_uwang on November 9, 2009 at 4:02 PM said...

meh aku tolong...tengok

Alimaz-Kembara Terasing on November 9, 2009 at 4:10 PM said...

akak tengah tak bz nih meh akak tolong...tolong tengokkkk...akak tak tau hal odit2 nih...pomen mesin hidraulik boleh....ekekekekek

Koyuki on November 9, 2009 at 4:11 PM said...

ah sokong alvin

kena ada hadiah juta2

yuki nak join lah

mier@merr on November 9, 2009 at 4:14 PM said...

ekeke,.... adiah kuiz...seekor dak utih beserta kolar brunya....

ladymiaka86 on November 9, 2009 at 4:18 PM said...

gaji mahal x? kalo nak apply part-time blh??

atyn on November 9, 2009 at 4:21 PM said...

weh , aku nak kapal perang sebijik . haha . tak pon kereta bukan jenama malaysia pon bole la . ;D

~LP Lum~ on November 9, 2009 at 4:28 PM said...

ahaks~ xsbr nak tnggu kuiz dr tedi... ;)

a.z.r.i.n.a.03.07 on November 9, 2009 at 4:40 PM said...

lama gak tak bergiat aktif kat sini kan Ted...


boley gak KRina apply keje kosong tu ek.. part time kat umah malam2..

pyment pon online ...hehehe..

ije on November 9, 2009 at 4:45 PM said...

jangan lupa heboh2kan nt!~

ciK LyndaWawa igUana on November 9, 2009 at 4:59 PM said...

dapat duit lebeys tak......??hehe

Tinie a.k.a Ibu Fatin on November 9, 2009 at 5:45 PM said...

aku tidak mahu ketinggalan

Tinie a.k.a Ibu Fatin on November 9, 2009 at 5:47 PM said...

ada smpan report kad darjah 1-6

:)

cHeRyNa PiReS on November 9, 2009 at 6:31 PM said...

apa agaknya idea ko kali nieh tedi. tak sabar plak aku:)

aNiSa hANg tUaH on November 9, 2009 at 7:06 PM said...

kalau ade kuiz mesti ade hadiah!
yeay

hehee

Noorlaila Mohamed Nor on November 9, 2009 at 7:09 PM said...

ternanti nanti!

mukasurat17 on November 9, 2009 at 8:05 PM said...

aku nak hadiah penginapan 3 hari 4mlm kat pulau sipadan ok? hahaha

told la hejauw on November 9, 2009 at 8:17 PM said...

nk wat part time jew bley??

erk gaji bape sebulan hahaha..

AzuanBudakPandai on November 9, 2009 at 8:45 PM said...

kuiz!! mane2..asyik terlepas je sebelum ni huhu

ashie023 on November 9, 2009 at 9:13 PM said...

hengatkan dah ader soklan..aku seharian ari ni xde..ku hengatkan dah terlepas lagik soklan..hehe

Samaira on November 9, 2009 at 9:14 PM said...

sy tgguuuu ekeke

BuLaN iTu aKu on November 9, 2009 at 9:21 PM said...

mau tanya
apa hadiah??
mahal tak??

unwanted on November 9, 2009 at 10:27 PM said...

ada kerja kosong ke..:)

cahayachenta on November 9, 2009 at 10:45 PM said...

aku nak join!!!! tapi selalunya msti dh last minutes br aku tahu psal juiz tu...

Fatt Chin Choy on November 10, 2009 at 2:48 AM said...

objektif? mcm sekolah jer

deena awanis on November 10, 2009 at 11:52 AM said...

same r kite...aku pun ngah bz giler ngn audit...
dan ketika aku mengomen ko nyer entry ni pun audit sedang berjalan..
sian laki aku kat umah sorang2 smlm..
kami bekerja selama 24 jam sejak pg smlm..seriously exhausted..
ngantukkkkkkkkkkkkkkk!!!

Faarihin on November 10, 2009 at 10:55 PM said...

sabau cik tedi.. sabau.. keje ajin2 yer.. (^__^)

 

KaDangKala D|am |tu AdaLah Leb|h Ba|k... Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting