Thursday, November 26, 2009

kU|z TaP| BuKaN MacaM kU|z...

cOrat cOret Oleh : myQza pada 10:50 PM
Photobucket

** Sila baca ini dan lakukan seperti arahan yang tertera jika kamu pelawat yang di cari. Pelawat 22222 yang pertama menghantar emel sahaja di umumkan sebegai pemenang!! Terima kasih!


'Capture' Angka 22222 di ruangan Pelawat dan emelkan kepada aku di mylosermind@yahoo.com

Emel pertama akan menerima cenderhati. InsyaAllah...

Eh! Tapi tolong jangan klik sampai 50 kali dalam satu masa okey! Nuffnang boleh bantu beritahu aku siapa yang buat begitu. He he he....

Nota kakitanganku : Pemenang Soalan Kucing, sabar ya tunggu hadiah. :)






47 kUs-kUs:

imHepPie on November 16, 2009 at 12:51 PM said...

naseb baek 5 nombor kalo 4 je boleh gi sport toto nih

Watierman on November 16, 2009 at 1:00 PM said...

Adakah nasib akan menyebelahi Akak kali ni...huwaaa...nak gi dapur..ada tempahan kek yg belum ku uruskan lagi...huwaaaa

PinQib on November 16, 2009 at 1:09 PM said...

ishh msti x sempt nk capture ni ;(

fiD on November 16, 2009 at 1:11 PM said...

nanti aku edit ea, ohhooh

eyena on November 16, 2009 at 1:13 PM said...

sebenarnya aku tak paham laa tedi.. nak 'capture' cane tu.. huh

Solehah on November 16, 2009 at 1:32 PM said...

hehe..adeh..syok2..

[s][u][e][h][a][n][n] on November 16, 2009 at 1:56 PM said...

wah cantiknyer nombor..huhuhu

LuVidA^^ on November 16, 2009 at 2:09 PM said...

ngeee....lmbat agi...no ni

Cik_daya on November 16, 2009 at 2:34 PM said...

macam lambat lagik jek..
kalau ada rezeki leh laa kan.,
hehe

~0~ on November 16, 2009 at 2:34 PM said...

cantik no tue...hahahha

Watierman on November 16, 2009 at 2:40 PM said...

memang rasa akan terlepas juga..huhuhu

Ayu on November 16, 2009 at 2:49 PM said...

ye ke??..

arque on November 16, 2009 at 3:01 PM said...

hadiah nye apa?? xP

mamai on November 16, 2009 at 3:07 PM said...

nanti aku bagi tau yer

ashie023 on November 16, 2009 at 3:22 PM said...

sebeno nye siapa pemenang soklan kucing???aku x tau pong...

oooo...yg nih nk nunggu, sungguh nantuk..kekeke

syaf on November 16, 2009 at 3:27 PM said...

kalau de mase t aku buat yerk

niesz on November 16, 2009 at 3:31 PM said...

da lame xjenguk blog..da mcm2 contest..huhu..niesz xsempat nk join..

fikaryna79 on November 16, 2009 at 3:40 PM said...

tedi, hadiah kucing agi ker..huhu..

maiyah on November 16, 2009 at 3:40 PM said...

nanti nak snap.. cantik nombor tu :D

tengku_fir21 on November 16, 2009 at 3:50 PM said...

huhuhu
aper hadiah nyerr

google on November 16, 2009 at 3:52 PM said...

huhuhu...nih yg buat nak klik 1000 x ..huhuhuh

mier@merr on November 16, 2009 at 3:59 PM said...

ekeke.... tak lme da nih.. blog ni pemes...kejap jek sampai angka keramat tuh...


wahaha....masih saba menanti hadiah.... antakan dak utih untuk aku...kah3

Watierman on November 16, 2009 at 4:07 PM said...

Untie Tedi kenapa lambat sangat...baru 20030...Bila ina nak dapat hadiah ni...mama kata kalau rajin masuk sini dapat hadiah...best dapat hadiah!Hihihihi

Tinie a.k.a Ibu Fatin on November 16, 2009 at 4:13 PM said...

kang aku tak tido malam nak tunggu
hahahaha

sayu=pilu on November 16, 2009 at 4:16 PM said...

weh tedi jap jer dah msk 20000+++ weh...heheheh suma orang asik buka blog ko jer weh termasuk lah aku nih,...heheheh malam nih tak leh tido nak tunggu angka 22222...hehehehhe

Tie on November 16, 2009 at 4:22 PM said...

Ooo...harap-harap kak tie ada rezeki..hihi.. boleh ngelat tak?

Alimaz-Kembara Terasing on November 16, 2009 at 4:27 PM said...

salam tedi..pa habaq.....ish bulih ka nak dapat 22222 tu.....usaha tangga jaya....

deena awanis on November 16, 2009 at 4:51 PM said...

akan aku usahakan this time!!=)

neezareef on November 16, 2009 at 4:53 PM said...

sape btuah dpt capture tu kang

Solehah on November 16, 2009 at 4:59 PM said...

weh..lagi 2172 klik..adeh..huhu..dah dekat2 nak 22222 tu dtg panggil aku yeh..

leadleedeea on November 16, 2009 at 5:57 PM said...

ted, dapat kucing ke ek? hehehee~!!!

rAtu saLju™ on November 16, 2009 at 6:30 PM said...

aku nak rebut leh x?..lalalal~nak adiah dri awak..ekeke~

«♪Ruff♪» on November 16, 2009 at 6:42 PM said...

ngee...
cmbest je..ngeee
hehehe

alvin takda rumah harga 8juta story.... on November 16, 2009 at 7:09 PM said...

menang motor ker??

Jard The Great on November 16, 2009 at 7:24 PM said...

hehehe..... ku takde tenet kat umah.. susah sket nk menang

kawie2020 on November 16, 2009 at 8:00 PM said...

contest jugak ker?

enuLwanie on November 16, 2009 at 8:03 PM said...

nampaknya kena selalu singgah blog ni utk menang contest ni.

salam perkenalan.

klik nuff anda.

paTonG kerTaS on November 16, 2009 at 9:01 PM said...

alaaa...
aku dah nak balik dah esok!
=(

Noorlaila Mohamed Nor on November 16, 2009 at 10:38 PM said...

baru 20107

GiGGLe GaL on November 16, 2009 at 10:52 PM said...

ted, ko saje je kan..time aku bz gila kucing cenggini ko wat petandingan cenggini... hishh..

klu aku la yg dpt 22222 tu, aku nak dak utih ye... airflight ticket aku da tempah untuk dak utih..ekeke..

p/s:gila rindu kat ko!!!!

a.z.r.i.n.a.03.07 on November 17, 2009 at 12:47 AM said...

hullamak ai.. yg dulu ingat..tiba msa terlepas... jgn yang ni pon sama dah..


kena curik2 masa ni..gara2 nak adiah punya pasal...hahaha..

Softtouch [Hanim] on November 17, 2009 at 9:45 AM said...

mana tau rezeki lg sy kan tedi..he he he ari tu sy dpt capture 10000...cptjer tedi nye visitor naik kan..tahniah

Faarihin on November 18, 2009 at 12:35 AM said...

wah.. siapa yg dpt tu.. bestnya..

umi_e on November 23, 2009 at 8:55 PM said...

ermmmmm satu hari boleh masuk sekali je ekkkk

* lately memang tak sempat nak bertenet... blog sendiri dah bersawang :-S

niesz on November 26, 2009 at 11:12 AM said...

nk2!!!mesti niesz nk menang punyer!

||| PöJìé PööH ||| on November 26, 2009 at 2:33 PM said...

22131..
xlama lagik nih!

YobSumo on November 26, 2009 at 11:48 PM said...

huh lagi sikit!

 

KaDangKala D|am |tu AdaLah Leb|h Ba|k... Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting