Tuesday, November 24, 2009

MahU WarNa PelanG| DaLam PeruT?

cOrat cOret Oleh : myQza pada 7:30 PM
Petang tadi 'skodeng' blog Farae. Dia 'dok' tepek gambar-gambar ini saat aku kelaparan. Rasa mahu menangis aku tengok! Walhal aku sudah selalu tengok gambar-gambar ini. Sudah merasa sejenis hasil buatan sendiri. Tetapi gambar-gambar ini buat perut aku berkeroncong

Photobucket

Kalau kamu mahu merasa dan membeli silalah baca sampai habis.
Juga boleh lawati blog kakwatie di sini.

Photobucket

Kek Lapis Kukus Hawflakes

Photobucket

Kek Lapis Kukus Prune

Photobucket

Kek Gula Hangus

Harga sebiji Kek RM23
(tidak termasuk kos penghantaran iaitu melalui Poslaju /Pos Biasa)
Free delivery sekitar Pulau Pinang (untuk Seberang Perai boleh dirundingkan)
Untuk Tempahan sila hubungi Kak Watie melalui
E-mail : watierman@yahoo.com.my atau
melalui talian 019-4800424

Nota kakitanganku : Ampun kakwatie. Tepek tanpa keizinan.





34 kUs-kUs:

~~siti sofiyah~~ on November 24, 2009 at 8:14 PM said...

waaahhhh sedap gilak...
dh lama x mkn kek lapis..
huhuhu...

aNiSa hANg tUaH on November 24, 2009 at 8:19 PM said...

alamak.
bestnye

dah lame tak makan kek pelangi

:)

NuR on November 24, 2009 at 8:22 PM said...

nak juga....
hukhuk....

a.z.r.i.n.a.03.07 on November 24, 2009 at 8:54 PM said...

wokey ...burrppp...alhamdulillah..

sudah kekenyangan makan kek lapis kukus prune Kak Watie balik dari keje tadi... Anak2 suka sekali..



*Tolong promote gak ni *
*mesti Kak Watie baca gak ni...akan wat n3 serupa ini nanti... .. u-go-Ted ! tolong kengkawan kann...

mier@merr on November 24, 2009 at 9:02 PM said...

waaaaa.......kamu telah membuat aku kelaparan....!!!


tidak2...!!

tak nampak ape2..
aku segera pergi dari zon makanan ni...tata~

ashie023 on November 24, 2009 at 9:06 PM said...

tolong tolong,,aku nak kek..tolong..mmmm..mata ku seperti pelangi..

niesz on November 24, 2009 at 9:34 PM said...

huhu..yummy2!!mkn r aiskrim pelangi..sedap gak..

DilOt on November 24, 2009 at 9:36 PM said...

ko bawah bloggers ar..ke nak gak bawah nuffnangers...=)

syaf on November 24, 2009 at 9:42 PM said...

sangt sedappppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppp

Zyma Saad on November 24, 2009 at 9:43 PM said...

Ayooooo....manyak sedap ooo itu kek.

Tak tahannnnn oooooo.
;)

alvin takda rumah harga 8juta story.... on November 24, 2009 at 9:48 PM said...

tantek nya kek pelangi tu...rasa nak ngap...harap boleh kuar dari lappy ni bila kita tenung lama2...
~~~~~~~~~~~aum........

maiyah on November 24, 2009 at 9:51 PM said...

nampak mengancam plak..

Finaz on November 24, 2009 at 9:56 PM said...

adoiii..time ujan2 camgini kalo dpt kek tuh dgn air kopi panas...alangkah indahnya hidup ini..hehe

«♪Ruff♪» on November 24, 2009 at 10:00 PM said...

aiyak..terus lapo...
ngeeee

Watierman on November 24, 2009 at 10:14 PM said...

Assalamualaikum Tedi..terharu sungguh Akak dengan Promosi tak berbayar...unless lah Akak ada share dengan Nuffnang..Anyway Thank You yer Dik.....Akak nak gi hantar tempahan kat Seberang ni...TQ again!!!

iqbalsyarie on November 24, 2009 at 10:18 PM said...

subhanallah...bestnya!!!mana nak cari ni??

told la hejauw on November 24, 2009 at 10:20 PM said...

adeh....sedap2..

told la hejauw on November 24, 2009 at 10:20 PM said...

adeh....sedap2..

kak anie on November 24, 2009 at 10:20 PM said...

tEDI...akak suka kek gula hangus...sedap...

Budak Malu818 on November 24, 2009 at 10:34 PM said...

arrghh~~
apekah itu?
menyebabkan,kelaparan segera datang!
9911!!

Nakamura Kazuki on November 24, 2009 at 10:38 PM said...

sungguh tak tertahan ambe melihatnya..sodappppppppppp

zeqzeq on November 24, 2009 at 10:56 PM said...

nak nafi boleh??
ada ka masuk warna dalam usus. tak caya tak caya..

hans on November 24, 2009 at 11:01 PM said...

wah,nih ko dapat komisyen apa?
haha

siti murni on November 25, 2009 at 12:04 AM said...

pelangi or not dalam peyot tu i dont care..yg penting..delises siot...nanti i nak gi visit blog ni.leh buat besday kek gak kot eh...hihi

QieFLy si Dolce on November 25, 2009 at 12:18 AM said...

ya ampunnnnnn.....luaran dah nampak cantik.....hurm mcm mana agak rasanyer erk??? hehehehe

♥chentaMAYA™ on November 25, 2009 at 7:01 AM said...

tiba2 aku lak lapa~
siottt~
ahaha~

::alwaniamalini:: on November 25, 2009 at 7:19 AM said...

lapar T_T

arryani on November 25, 2009 at 7:54 AM said...

N3 ni..

kita labelkan sbg...

N3 memperingati hari lapar sedunia!!!aagagaga..

smua lapar tgk tu..

ASYIQ on November 25, 2009 at 8:02 AM said...

Sedapnya kek ni kalau petang2 time hujan minum dgn kopi pekat....

Silap2 mak mertua ada kt dlm umah lupa nak jemput....haha.

@rE-LonG on November 25, 2009 at 8:23 AM said...

sOdap n geramY tgOk..isk..isk..

Mawar_berduri on November 25, 2009 at 8:26 AM said...

nampak begitu sedap sekali ... yummy..

Tinie a.k.a Ibu Fatin on November 25, 2009 at 9:55 AM said...

hmmmm
aku suka yang satu kolor, yang coklat itu

Faarihin on November 25, 2009 at 6:04 PM said...

Salam.. wah.. sangat2 lapau tengok kek itu.. huhuhuhu.. (^__^)

Noorlaila Mohamed Nor on November 25, 2009 at 9:34 PM said...

cantiknyaaaaaa

 

KaDangKala D|am |tu AdaLah Leb|h Ba|k... Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting