Sunday, November 08, 2009

MaKaN PeLanG|...

cOrat cOret Oleh : myQza pada 8:25 AM
Photobucket

Ekekekeke.. Baru 3 warna sudah panggil pelangi. Pandai-pandai sahaja aku!!

Photobucket

Kek kukus hawflakes ini di buat petang semalam.

Photobucket

Buat 3 warna sahaja. Guna perisa anggur, stawberry dan warna asal. Walaupun nampak macam tidak berapa naik sahaja. Tersilap guna loyang. Guna loyang yang agak besar. He he he...

Photobucket

Amacam? Mahu cuba. Boleh klik resepi di blog kakwatierman okey! Terima kasih kak, saya cuba lagi. he he he

Nota kakitanganku : Habis sudah pelangi.....





34 kUs-kUs:

zeqzeq on November 8, 2009 at 8:56 AM said...

sesedap mata memandang, jejari mencolek maniss,,mengigit jari

Solehah on November 8, 2009 at 8:59 AM said...

sedapnya..aku tau memamng sedap sebab tgk pun sedap..btl la ted pelangi 7 warna..hehe

Ayu on November 8, 2009 at 9:18 AM said...

yg ponting n9 monang dah.. hahha

JMR on November 8, 2009 at 9:25 AM said...

pelangi 3rasa..wow..cam sodap je..bl leh mkn nih..:-)

cik ian@aH Lian~ on November 8, 2009 at 9:37 AM said...

patut la dah
tak nmpk pelangi
lagi...sudah dimakan
rupe2nya...
tsk!

Koyuki on November 8, 2009 at 9:56 AM said...

eh best ni

mau yg strawberi nye..

hehe~

ashie023 on November 8, 2009 at 9:58 AM said...

weh..rajinlah tedi skrg masak2..aku patut contohi ko nih...aku dah malas nak masak dah skrg..keke..

ladymiaka86 on November 8, 2009 at 10:07 AM said...

ermm.. nyum3x.. terliur nengok kek tuh... huhu... haruss di cuba ni... hehe

BuLaN iTu aKu on November 8, 2009 at 10:35 AM said...

ambik alamat rumah aku ni
after that kau pos ye...
aku ngn lapar ni
ahaksss

ije on November 8, 2009 at 10:36 AM said...

sedapnya! nak makan kek!

cHeRyNa PiReS on November 8, 2009 at 10:41 AM said...

anta aku sket...aku suka nieh weeehh...kaler2 perberet aku tuh!!!

* aku pemalas buat kek...serious!!!

umi_e on November 8, 2009 at 11:38 AM said...

pelangi tak cukup warna eekkkk :p

arque on November 8, 2009 at 11:39 AM said...

nakk! ;P

aNiSa hANg tUaH on November 8, 2009 at 11:39 AM said...

nak jugak..

mier@merr on November 8, 2009 at 11:52 AM said...

rajinnye kakak tedi..... :)

~LP Lum~ on November 8, 2009 at 12:36 PM said...

wah... rajinnye tedi wat kek.. :)

dedulu msa aku blm keje aku rjin gak mncuba resepi2 yg pelik2 n nmpak mcm sdap2 nie... tp skang, kdaiku syurgaku... :p

tp seriously, kek ko mmg nmpak sodap ar tedi... lapor dah aku nie bah... :)

Samaira on November 8, 2009 at 12:54 PM said...

ekeke bagus tedi ni
x penah putus asa hehe :)
teringin nk rasa bley x hehe

Ibu n Abah on November 8, 2009 at 1:04 PM said...

Salam perkenalan buat tedi,
akak menerjah blog tedi melalui blog lilies...
Selamat berkenalan dan jika ada kelapangan jemput-jemputlah menjengah ke blog akak
http://akak-akak.blogspot.com

QieFLy si Dolce on November 8, 2009 at 1:08 PM said...

wahhhh kak tedi hurmmm nyum2 sedapnyer

blueCITY on November 8, 2009 at 1:08 PM said...

wahhhhhhhhh tedi,

bestnya!!
nak la..
suka la haw ni , mesti cam masam2 sikit kan.
senang tak wak?
heeeeeeeee

told la hejauw on November 8, 2009 at 1:40 PM said...

adehhh..lapor la plak...

ikan emas on November 8, 2009 at 2:15 PM said...

sodap dipandang enak dimakan...

Nakamura Kazuki on November 8, 2009 at 2:58 PM said...

ingatkan kome makan pelangi..memang musykil musykil musykil...tapu upanya kek ni..hari tu ambe ada singgah juga kat blog kak watie...air liur meleleh je kat sana...hahaha....tedi yang bulat2 atas kek tu apa..cendawan kembang selepas hujan ke???

POSH76 on November 8, 2009 at 3:08 PM said...

mesti sedap kan....ni yg buat cam nak cuba ni hehe

kawie2020 on November 8, 2009 at 3:22 PM said...

aku tension tul ler.. ko buat kek post kt blog tapi x pernah jemput aku amakan atau hantar kt aku... hahahahaha...(garang x aku) hahahahaa...

oranglidi on November 8, 2009 at 3:49 PM said...

peh!

Papa meow on November 8, 2009 at 9:53 PM said...

mmm
yummy.....

HonEyBuNNy on November 8, 2009 at 10:15 PM said...

adoiiii..sedepnya..terluir dh neh..aiya...

Fatt Chin Choy on November 8, 2009 at 10:37 PM said...

mcm sodap je

Noorlaila Mohamed Nor on November 9, 2009 at 3:39 AM said...

dah la tengah mengidam kek ni!

Watierman on November 9, 2009 at 9:56 AM said...

Tedi..Akak tahu kamu suka kek tu kan...tak ape...at least kamu sudah pandai mengolah perisa dan warna ...kan lebih yakin!!!Way to go Girl!!!

miSs siv on November 9, 2009 at 3:07 PM said...

tak anta pade aku pon.=(

deena awanis on November 10, 2009 at 12:08 PM said...

looks nice..
ada masa nnt aku try wat...

tapi.....
bile la masa tu nak ade ek?????=(

iqbalsyarie on November 14, 2009 at 12:13 AM said...

Subhanallah...rupa mcam sedap~

 

KaDangKala D|am |tu AdaLah Leb|h Ba|k... Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting