Saturday, November 14, 2009

MaLam-MaLam BuTa MenGeMas B|L|k...

cOrat cOret Oleh : myQza pada 12:32 AM
Ya! Aku akui bilik aku macam tongkang pecah!! Segala emak nenek kertas ada. Aku pun tidak tahu adakah aku ini seorang pembekal kertas terpakai? Aduhai.... Mengemas 30 minit sudah dapat satu karung plastik hitam besar kertas yang tidak boleh di gunakan lagi!

Aku suka menulis. Bila menulis atas kertas, sayang untuk di buang. Kepal-kepal campak! Bila ingin guna pungut semula. Ha ha ha..

Operasi mengemas sudah hampir berakhir. Malam sejuk. Hujan turun renyai-renyai. Damai.

Dak Utih sudah tidur. Dak Itam sudah pulang. Dak Kimo pulang dan keluar semula dan pulang semula. Dak Oyen juga sudah tidur.

Okey! Lega! Semuanya ada hujan-hujan begini! Bagus!!

Kamu sudah tidur? Eh! Yang belum sahaja sila jawab. Ha ha ha...

Nota kakitanganku : Bila aku mahu lelap?






28 kUs-kUs:

Jard The Great on November 14, 2009 at 1:18 AM said...

tak leh lelap jugak ek.. ehehe..

ehhhhh....... mu senang carik boifren tak dgn ketinggian mu itu? huhuhu..

sI tEDI on November 14, 2009 at 1:25 AM said...

jard : selalu kawan2 lelaki semua yg rendah2.. ekekekke.. selalu??? ha ha ha

messyremo on November 14, 2009 at 1:30 AM said...

aku tak tido lagi..

hehe....

selamat pagi sabtu..=)

sI tEDI on November 14, 2009 at 1:31 AM said...

messy : mishh yu!!

aNiSa hANg tUaH on November 14, 2009 at 1:51 AM said...

saye belum tidur

hehe
pengumpul kertas rupenye

semoge dak utih lena diulit mimpi

FatinZol on November 14, 2009 at 1:54 AM said...

mengemasla demi kesihatan bersama..
pesanan khas dari seberang...

heheheh

FatinZol on November 14, 2009 at 1:54 AM said...

mengemasla demi kesihatan bersama..
pesanan khas dari seberang...

heheheh

sI tEDI on November 14, 2009 at 1:57 AM said...

anisa : ekekekkeke.. leh kaya tak klu jual kertas!

sI tEDI on November 14, 2009 at 1:57 AM said...

fatin : kamu study di seberang ye?

ikiqzana on November 14, 2009 at 2:15 AM said...

wah rajinnyer tedi mengemas...

akk lom tido lagi gak..

ber_uwang on November 14, 2009 at 2:30 AM said...

my twin.. betul la kita twin .sama sama tak leh tido la.. tapi malas nak kemas bilik..

aleena on November 14, 2009 at 2:35 AM said...

time ujan best tido..tapi still tak tdo juge..

kawie2020 on November 14, 2009 at 2:40 AM said...

hahahaha.. aku blom tido lagi.. aku dok mencari aweks nih! hahahahaha...

SoFie NuR on November 14, 2009 at 3:16 AM said...

saya pun belum tido lg sebab kat sini malam masih muda..hihihi..

banyaknya 'sampah'...

BuLaN iTu aKu on November 14, 2009 at 3:34 AM said...

bersepah itu seni

paTonG kerTaS on November 14, 2009 at 3:49 AM said...

belom lg.
tgh packing2 barang neh.
;p

maiyah on November 14, 2009 at 5:26 AM said...

bukan sapa nmpak pun kan, tp kena settlekan nanti dtg lipas nyuruk balik kertas2 tu :D

Fatt Chin Choy on November 14, 2009 at 5:41 AM said...

berkumpul le satu family time hujan2

NuR on November 14, 2009 at 7:02 AM said...

nur dah tido..
hehe..
pagi2 buta buka internet..
hehe..
mau dicepuk bonda nanti..

ashie023 on November 14, 2009 at 7:15 AM said...

JANGANNNNNNN..
jangan buang ketah hasil keje ko..anto kat arkib...hehhe..(siyes dowh)

ASYIQ on November 14, 2009 at 7:35 AM said...

Kertas A4 jgn dibuang atau dikepal....biasakan buat satu kotak khas di rumah. Kertas A4 yg dh rosak sila masukkan betul2 dalam kotak tu.

Boleh hantar ke pusat kitar semula....bantu selamatkan dunia! Lg pun sekilo harganya 60 sen...ok la tu. Drpd buang aje sia2.

relevan on November 14, 2009 at 7:59 AM said...

Baru bangun tido terus pergi kerja..adehh!

~0~ on November 14, 2009 at 8:28 AM said...

xtido lagi semalam...tp dok melepak ngan kekawan...heheheeh

Aiydalela on November 14, 2009 at 8:49 AM said...

hahahhaaa.. aku pom baru aje kemas bilik malam tadi.. bezanya aku start kemas jam 8 lebih malam tadi..

still nampak cam tak kemas lagi.. brg2 bnyk sangat la..
huhuhuuhu...

minTanG_teLip2 on November 14, 2009 at 1:37 PM said...

Len kaLi Lau xLeh LeLap. . pAngeY ite.. ite Leh tuLun dudOi An . .kikiki~

alvin takda rumah harga 8juta story.... on November 14, 2009 at 3:36 PM said...

pasni tolong kemas bilik saya plak..

Noorlaila Mohamed Nor on November 14, 2009 at 7:01 PM said...

huhu kalau tulis atas kertas
pendek2 je sbb dah malas
tulis dlm blog panjangggg gilaaa
adoii!

eeeda on November 14, 2009 at 7:22 PM said...

knp tak terus je taip.... save kat laptop... ada masa boleh update...

 

KaDangKala D|am |tu AdaLah Leb|h Ba|k... Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting