Tuesday, November 17, 2009

M|s| MencaR| HaD|ah..

cOrat cOret Oleh : myQza pada 11:25 AM
Okey! Kerana majoriti kamu memilih B, sekarang misi mencari hadiah yang sesuai pula. Aku selalu menghadapi masalah mencari hadiah untuk kawan-kawan lelaki. Apa sebenarnya yang sesuai bagi mereka? Terbatas rasanya. Selalu beri jam, beg sandang, beg tangan eh beg duit, topi kaledar.. ekekekeke.. bukan topi a.k.a cap itu!!!

Oh! Tolong blogger lelaki, kamu jangan cadangkan membeli Perodua Viva, TV LCD yang Slim, atau Motosikal Lagenda berbagai okey? Relevan sedikit dengan budget yang ciput ini! Tidak sampai RM 100.00 pun atau RM 50.00? He he he he...

Ada idea? Tolong bagi cadangan berdasarkan kriteria beliau seorang lelaki dan tidak bekerja pejabat! Tiada tali leher, kemeja lengan panjang atau sepatu hitam!!

Nota kakitanganku : Bagi kasih sayang boleh?




32 kUs-kUs:

ridduan on November 17, 2009 at 11:39 AM said...

soauvenira cam..yang sesuai letak atas mejepemberat kertas@tempat letak pen...ataupun beli model keter kecik yang sesuai letakkan atas dash board kerete...susah bagi mug pun takpe...

Queen on November 17, 2009 at 12:05 PM said...

perfume pun best....

helmet pun okay...hehehe...keselamatan yang utama...

takpun jaket motor.

erm..keychain yang superb best....

kalau die jenis collectible... then boleh bagi salah satu benda yang die akan suka utk di koleksi kan...


hopefuly info ini berguna

blueCITY on November 17, 2009 at 12:07 PM said...

salam tedi cute,

waaaaaaaaaaaa
kalo sidia itu bf mu,
janji kat satu rest apa2 pun , asal tempat tuh sedikit privacy. bukan bising2 . tempat tuh sejuk berekon.

wat kejutan sikit, time makan2 tuh, nah... kek besday untukmu ke?
nah... kotak present utkmu. tak kisahlah pe2, janji ikhlas dari hatimu, ekekkekek

ashie023 on November 17, 2009 at 12:11 PM said...

bagi bunga..wakakka..tolonglah..sakit hatinye cadangan budak nih..sori..gurau..

ambe cadangkan bagi beskal..<-memain ye...

ok ok kali ni siyes...bagi baju...

~0~ on November 17, 2009 at 12:11 PM said...

bagi safety helmet...heheheheh

mEiZ SHA on November 17, 2009 at 12:20 PM said...

ehehhe
bg WALLET..sbb akan guna sentiasa...

bg BELT ker..:)
JAM ke...:D

Liliyuli on November 17, 2009 at 12:24 PM said...

peraduan ape ni? alamak terlepas wa..*sob..sob..

[s][u][e][h][a][n][n] on November 17, 2009 at 12:26 PM said...

hohoho ko kasi la sandal yang sesuai tuk laki..sebb kadang ade jenis lelaki kuar pkai selipar jamban jerkkk... :p

cHeRyNa PiReS on November 17, 2009 at 12:26 PM said...

bagi one drop perfume la.mesti ramai pengedar syg kat ko pastu:)

aku slalu bg kad ngan banje mkn je. laki pompuan standard, takde sape leh umpat2:)

imHepPie on November 17, 2009 at 12:30 PM said...

bgi mp3 laa...

vrdesign on November 17, 2009 at 12:31 PM said...

hmmmmm....
nk cri hadiah utk laki pn wt aku pening jgk....
kdg2 aku wish jep kt die...hahaha...

bln 8 aritu aku bru bg hadiah befday kt bezfren aku sepasang kasot...(bli kt uptown jep...nk jimat bajet...)

sblm2 2 aku bg baju kt dek agkt aku...(wlupn bli kt uptown gak,jnji aku igt n bg hdiah...hahaha..)

n lastly, last month aku bg boyfren aku sebentuk cincin silver yg agk2 xmhl sgt...

2 jep yg aku leh share...
ko pkir yep...

deena awanis on November 17, 2009 at 12:32 PM said...

tedi...

walaupun aku bkn laki, tp aku nak nyebok gak..hehehhe..

pe kata kalo ko beli tiket g genting ke sunway lagoon ke..utk korang berdua..menghabiskan masa berkualiti bersama gitew...hahahaha

mmg pakej siap kasih sayang ler ni..;-)

suhaila-ab on November 17, 2009 at 12:37 PM said...

aku masa dia bf aku..aku bg dia machine mancing...bila dah bukan bf..aku beli spender..sebab masa tu aku dah tau apa barang yg dia paling kurang..hehhehe

mier@merr on November 17, 2009 at 12:46 PM said...

bg one drop perfume ok gakz... :)

GiGGLe GaL on November 17, 2009 at 12:56 PM said...

ko bg kasih sayang tu..kira ok gak..save duit.. ekeke...

ko belikan beliaw jam tangan ler..rm100 tu bleh dpt jam yg... boleh tahan ler..mungkin ianya after less.. cuba arr carik..

Solehah on November 17, 2009 at 1:08 PM said...

hadiah ape yek..islamic sikit la..hadia tafsir al quran dan sejadah..tak pun kopiah, or songkok..ehem ehem..boy friend eh..

iva saionji on November 17, 2009 at 1:12 PM said...

erm....laki2 ek...biasanyalah jam or spek mata ni u kena fikir masak2...setengah laki2 suka yg lain..yg pelik...mcm hubby i tuh..nak beli jam tgn berbulan2 baru dapat yg sesuai...nak bagi biar lah yg ade value...leh guna ari2...kita pon nampak dia guna...wallet pon ok..tapi try cari yg berbeza dari biasa..bagi shave janggut letrik pon ok gak...keychain pon kalau nak bagi yg value ar..kan ade je jual keychain yg kita leh ukir nama or gambar atas dia..(besi kot)...erm ape ag ek...nnt i oegi fikir dulu..kang dtg balik...

Watierman on November 17, 2009 at 1:19 PM said...

Belanja makan biar dua-dua kenyang!

Wanita Itu on November 17, 2009 at 1:26 PM said...

bg bunga leh?

larikkkkkkkkk

YobSumo on November 17, 2009 at 1:42 PM said...

ler kamu bercerita ttg kawan lelaki ke yg dulu tu. hahahah. kalau lelaki standard lah lupa2 tu. kalau dia ada fb mungkin dia tak lupa. hahahaha!


kasi perfume lah. aku ada jual. nak? ori punya. :)

Nakamura Kazaki on November 17, 2009 at 1:59 PM said...

bagi duit cash masuk dalm sampul pun oraittttttt gak tedi

mamai on November 17, 2009 at 2:03 PM said...

tak payah bagi dia...bagi pakcik lagi bagus hehehehehe....belikan dia barang sukan ajer la

aNiSa hANg tUaH on November 17, 2009 at 2:16 PM said...

jam tangan
perfume

:bawak makan:

okei tak?

atyn on November 17, 2009 at 2:26 PM said...

macam2 idea kan . tapi aku rasa ...

g bawak jumpa orang tua ..

hadiah paling bermakna . yes lah .
jgn gundah gulana . haha

selamat mencuba , tiada paksaan ;)
aku tengo tak ada orang suruh nie pon .

arque on November 17, 2009 at 2:59 PM said...

err..spender??

perfume ok!

syaf on November 17, 2009 at 3:15 PM said...

kasut jalan2 yg sangt stylo...amacam

atau bagi baju kemeja berjalan yg cantik

zeqzeq on November 17, 2009 at 3:36 PM said...

tak minat terima hadiah..

kalau dalam majlis saya pesan jangan bagi hadiah, alau bagi pun demi jaga hati, pulang hadiah bertukar tangan ,,hadiah memberatkan pembeli..

leadleedeea on November 17, 2009 at 3:58 PM said...

baju T-shirt yg sempoi2 tapi nice...

ok tak?

a.z.r.i.n.a.03.07 on November 17, 2009 at 4:44 PM said...

baju hujan GIVI...berbaloi-baloi..

rega boley tahan.. dlm RM75-RM100++

tentu2 tak basah bila hujan...hehehe ..sbb skarang musim hujan..

alvin takda rumah harga 8juta story.... on November 18, 2009 at 12:30 AM said...

aku pilih A...
kau nak B juga..
so bagi C..choki2 sepeket cukup la sbg hadiah...

Faarihin on November 18, 2009 at 12:32 AM said...

bagi kasih sayang? wah.. boleh2.. saya tolong jawabkan.. hahaha.. adoi.. bagi makan jemput2 free aje.. ahahaha..

Dak Wan on November 18, 2009 at 10:28 AM said...

Kalau artistik, boleh bagi kad buatan sendiri. Klu romantik, boleh bagi frame gambar beserta anda berdua. Klu sporty, boleh bagi yg ada kena mengena dgn sukan yg diceburinya, cth Futsal (Jersey,stokin,padding etc). Klu rempit, boleh bagi toiletries set. Klu smokers, boleh bg Zippo. Yg penting tonjolkan yg anda prihatin dan caring k? :D

 

KaDangKala D|am |tu AdaLah Leb|h Ba|k... Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting