Tuesday, November 10, 2009

Oh! StreamYx.... Kamu JaD| BuDak Ba|k MaLam |n|....

cOrat cOret Oleh : myQza pada 9:50 PM
Kembali kita bersiaran selepas sehari aku terputus hubungan dengan kamu. Ekekeke.. Petang tadi telefon TM dan bercakap dengan jurutekniknya. Dia kata semua okey sahaja. Hanya aku yang buat aduan. Ha ha ha... Selepas sahaja bercakap dengan dia talian masih hampagas. Cuma sekarang ini nampak okey! Macam kena sabotaj sahaja.

Hari ini hujan adalah sangat lebat! Alhamdulillah. Bagi aku yang di Melaka ini selepas berhari-hari panas terik, hujan adalah satu rahmat. Tapi bagi kamu di pantai timur dan di utara, bersabarlah menghadapi ujian Allah dengan banjir yang melanda.

Sejuk dan mengantuk. Hari ini penat seharian bekejar-kejaran ke sana ke sini dalam hujan lebat. Eh! Bukan macam adegan filem Hindustan okey? He he he..

Kalau talian Streamyx ini terus jadi budak baik macam malam ini, InsyaAllah akan ada 'entry' lagi esok. He he he...

Nota kakitanganku : Kena puji selalu agaknya baru dia okey! Ekekekeke....







26 kUs-kUs:

LORD ZARA 札拉 on November 10, 2009 at 10:39 PM said...

woot~

bagus kak!

bagus!

peluk2 meh~

LORD ZARA 札拉 on November 10, 2009 at 10:40 PM said...

muahaha~

aku first dan 2nd (?) kah?

Faarihin on November 10, 2009 at 10:53 PM said...

Salam cik tedi.. memang kena puji selalu tu.. baru line dia ok kot.. huhuhu.. hari ni ujan kan.. (^__^)

sharamli on November 10, 2009 at 10:53 PM said...

jgn puji sgt...kang dy wat hal blik

a.z.r.i.n.a.03.07 on November 10, 2009 at 10:57 PM said...

kena komplen2 slalu agaknya baru okey .. skrang ni terpaksa diokeykan sbb dah byk saingan ..



*sbnarnya itu yg cheabe KRina buat dulu..

paTonG kerTaS on November 10, 2009 at 11:21 PM said...

agaknye die majuk dgn ko la tedi..
hahaha

mamai on November 10, 2009 at 11:25 PM said...

biasa la bila komplen mesti kata tak ada apa sebab kita bukan tahu pun. lepas komplen dia baik sekejap heheheh harap tiada siaran tergendala lepas nie

alvin takda rumah harga 8juta story.... on November 10, 2009 at 11:32 PM said...

nak kena marah dulu baru o.k kot...hepi tak skunk???

zeqzeq on November 10, 2009 at 11:36 PM said...

nak kena rayu baru ok..manja sikit

ninim on November 10, 2009 at 11:40 PM said...

hurm...doa2kan dia tak wat pangai g

HonEyBuNNy on November 10, 2009 at 11:43 PM said...

hhehehhe...puji lah selalu...huwawwawa

leadleedeea on November 10, 2009 at 11:51 PM said...

streamyx lead pon problem..Hujan kot..sejuuuuuuukkkk~!! miahaha~!

Noorlaila Mohamed Nor on November 11, 2009 at 12:04 AM said...

orait
boleh buat kuiz sekarang?

ber_uwang on November 11, 2009 at 12:19 AM said...

my twin,,, rasanya kena kawen sama juruteknik TM la.. mesti line baik sokmo

umi_e on November 11, 2009 at 12:53 AM said...

hehehehehe komen ber-uwang buat kak e gelak :D

maiyah on November 11, 2009 at 12:53 AM said...

kene bg upah tu kat budak baik

ladymiaka86 on November 11, 2009 at 1:12 AM said...

ala cik tedi.. biasa la tu.. line tu nak main2 je ngan cik tedi.. gurau senda la katakan.. tu yg kejap oke kejap tak tu.. kekekekeke

Budak Malu818 on November 11, 2009 at 1:24 AM said...

awk memang hebat!!
awk,memang hebat!!
tau knaper?
sebab,awk still bleh tahan ngn streamyx!
hehehehe..kalu sy,dh lame potong!

Airland on November 11, 2009 at 2:05 AM said...

Eh, kene puji ke?? slalu aku maki-hamun..

walaupun pendekatan kita berbeza tapi hasilnya tetap sama kan??

BuLaN iTu aKu on November 11, 2009 at 3:13 AM said...

puji je berbakul2..
hehehehe

mier@merr on November 11, 2009 at 3:21 AM said...

puji jgn xpuji!!

Fatt Chin Choy on November 11, 2009 at 4:19 AM said...

takut kena potong ler tu

Tie on November 11, 2009 at 6:39 AM said...

Kat sini pun sama... kekadang laju, kekadang jadi siput.

::alwaniamalini:: on November 11, 2009 at 7:31 AM said...

aaa..not fair! maxis broadband lak wat hal..maybe sebab sejuk sangat..dia kena penyakit semput eheh...

ujan besssss...tido bessssss....

Watierman on November 11, 2009 at 9:41 AM said...

Tambah satu lagi pujian....Baguslah Streamyx ni!!!!

capri on November 13, 2009 at 7:00 PM said...

strimix suda jaat same saye..
da bape hari wohh ta dapat line..
cam aper je..
ni terpakse g cc coz kene wat keje..
hukhujkk

 

KaDangKala D|am |tu AdaLah Leb|h Ba|k... Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting