Sunday, November 15, 2009

seT|ap KesaLahaN PasT| aDa hUkUmaN....

cOrat cOret Oleh : myQza pada 8:22 AM
Photobucket

Apa ini..??

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.


Photobucket

Photobucket


Kena serkup dengan bakul baju atas kesalahan mengganggu Bos lipat baju!!

Apakah hukuman yang paling tidak dapat kamu lupakan atas kesalahan yang telah kamu lakukan semasa zaman kanak-kanak?

Nota kakitanganku: Fikir yang baik sahaja





53 kUs-kUs:

Finaz on November 15, 2009 at 8:47 AM said...

adoii...selalu kena kurung dlm jamban...lama lak tuh..

cHeRyNa PiReS on November 15, 2009 at 8:56 AM said...

bulu pun selalu kena. tp dia paling suka dok kat belakang punggung aku time aku update blog. pastu dia tido lasak. lama2 tak dpt aku update blog.

ngan blog jeles, ngan baju jeles.

kucing mmg gitu?

Tirana on November 15, 2009 at 9:23 AM said...

hehehe..kesiannya dia kena hukum..

yoro okino on November 15, 2009 at 9:50 AM said...

paling berat skali
aku kena pelempang laa kat cikgu disipln
huhuhuh

rAtu saLju™ on November 15, 2009 at 9:53 AM said...

hahah..slalu gak serkup tuceng ku bila ganggu tyme makan..lalalal~

tedi,jom join dapatwang..ramai da berjaya..klu x barani amik yg silver,sederhana itu lagi baek

zeqzeq on November 15, 2009 at 9:58 AM said...

geram sangat sembur air bagi mandi..

nakal yer...

::alwaniamalini:: on November 15, 2009 at 9:59 AM said...

hahahha..padan muke diee...

PinQib on November 15, 2009 at 10:05 AM said...

Pergi rumah kawan kena rotan ngn hanger atas tapak kaki dua das

PinQib on November 15, 2009 at 10:05 AM said...

Pergi rumah kawan kena rotan ngn hanger atas tapak kaki dua das

Watierman on November 15, 2009 at 10:17 AM said...

Berapa hari nak kena reman tu???? Akak anak yg baik....jarang kena denda.......sebelum kena dah nangis...!!!

a.z.r.i.n.a.03.07 on November 15, 2009 at 10:19 AM said...

hehehe.. kesian Dak Utih..

Anak2 KRina lak asek main bakul baju tu.. jadi cam turtle..

a.z.r.i.n.a.03.07 on November 15, 2009 at 10:19 AM said...

hehehe.. kesian Dak Utih..

Anak2 KRina lak asek main bakul baju tu.. jadi cam turtle..

eyena on November 15, 2009 at 11:04 AM said...

pernah kena tambat kat pokok..ahakk..

dak utih tu comel lak kena serkup..hihih

ashie023 on November 15, 2009 at 11:09 AM said...

ambe budak baik kat skolah....x penah kene rotan,...ahaha..tipu..

aku hengat lagik..aku kene rotan sebab aku pecahkan cermin kelas..tp bukan aku sebeno nye yg pecahkan..atau kire cam x sengajalah..sebab kwn aku tolak ngan kuat , kene cermin..pahtu trus cikgu disiplin yg lalu piangggg kat blakang aku..aduyai.,..tp aku x kesah pong..hehhe

blueCITY on November 15, 2009 at 11:30 AM said...

uit,

sian dak uteh

meh2 nak call teledera taw
muahahhaah

mier@merr on November 15, 2009 at 11:35 AM said...

dak ateh aku dlu suke tido ats buku time aku stadi.. mmg kene serkup ngn bakul baju gak.. tau lak dok diam lam tu,,,hehe

imHepPie on November 15, 2009 at 11:55 AM said...

haha kesian beliau..

hukuman??erkk mana ada..ehh xde xde wt salah pon dlu ahaks!

PAP on November 15, 2009 at 12:18 PM said...

bapak aku dulu siap keja aku dengan paip getah...serius...menangis2 aku ketakutan lari..hahahah...
bapak aku memang garang...serius..takut!

Cik Cookie on November 15, 2009 at 1:10 PM said...

xleh dah bela kucing sejak musang(itu nm kucing hokay) mati 4tahun lepas.hukhukhuk

fiD on November 15, 2009 at 1:51 PM said...

cian la kucen ko tue...

ustazah dyLLa on November 15, 2009 at 2:52 PM said...

hakhak...pastinye kena cubit...2la hukuman pling hampir diberikan...lalala

Noorlaila Mohamed Nor on November 15, 2009 at 5:24 PM said...

haha comel je!

sI tEDI on November 15, 2009 at 7:04 PM said...

finaz : aku juga pernah.. ha ha ha

sI tEDI on November 15, 2009 at 7:04 PM said...

sha : kucing mmg suka duduk celah2.. ha ha ha..

sI tEDI on November 15, 2009 at 7:04 PM said...

tirana : pengajaran!

sI tEDI on November 15, 2009 at 7:04 PM said...

yoro : aku juga pernah kena lempang!

sI tEDI on November 15, 2009 at 7:05 PM said...

ratusalju : InsyaAllah ya!

sI tEDI on November 15, 2009 at 7:05 PM said...

kakrina : ha ha ha ha.. comel!

sI tEDI on November 15, 2009 at 7:07 PM said...

zeqzeq : a'a,, lama x mandikan kucing. ekekekeke

sI tEDI on November 15, 2009 at 7:09 PM said...

wanie : ekekekekek.. dia mmg nakal!

sI tEDI on November 15, 2009 at 7:12 PM said...

kakwatie : sekejap je tu.. abesh lipat baju bukaklah... kita lipat baju dia nak duduk atas pangku!!

sI tEDI on November 15, 2009 at 7:12 PM said...

aina : ada kerengga tak?

sI tEDI on November 15, 2009 at 7:14 PM said...

dak ashie : terlalu aktif guru disiplin kau tu!!

BuLaN iTu aKu on November 15, 2009 at 7:27 PM said...

berat hukuman tu.. berapa tahun tu

sI tEDI on November 15, 2009 at 7:30 PM said...

biru : ada lagi k etalian tu

sI tEDI on November 15, 2009 at 7:30 PM said...

miera : bakul baju je selamat rasanya

sI tEDI on November 15, 2009 at 7:30 PM said...

mimie : kamu seorang kanak2 yg baik! ekekekek

sI tEDI on November 15, 2009 at 7:31 PM said...

PAP : huH! Ganas!

sI tEDI on November 15, 2009 at 7:31 PM said...

cik cookie : ye lah..a da pengalaman pahit!

sI tEDI on November 15, 2009 at 7:33 PM said...

fid : ekekekkee.. kejap jek

sI tEDI on November 15, 2009 at 7:34 PM said...

dylla : cubit tu dah biasa.. ekekekekek

sI tEDI on November 15, 2009 at 7:34 PM said...

laila : mcm tuan dia

sI tEDI on November 15, 2009 at 7:34 PM said...

dak bulan : 15 minit

leadleedeea on November 15, 2009 at 8:16 PM said...

KMac kalau nakal...mummy dia sumbat kat dalam cage...hahahaa~!!!

Papa meow on November 15, 2009 at 8:44 PM said...

kecik-kecik dulu nakal
selalu kena rotan
birat-birat bdn

Fatt Chin Choy on November 15, 2009 at 9:01 PM said...

hahaha
kesian betul

sI tEDI on November 15, 2009 at 10:03 PM said...

lead : ekekekke.. lagi senang ek?

sI tEDI on November 15, 2009 at 10:03 PM said...

papa meow : ekekekeke.. nakal ek?

sI tEDI on November 15, 2009 at 10:04 PM said...

FCC : apakan daya!

ridduan on November 16, 2009 at 9:13 AM said...

kena libas tali pinggang time mandi..coz berkubang pakai baju seolah agama kat parit@pas balik ler..sampai lanie still gerun tgk tali pinggang ayah yang dok tergantung kat dinding...but mmg salah aku pun...

deena awanis on November 16, 2009 at 4:37 PM said...

aku x penah kena hukum..
aku budak baik..ngehehehe=)

Alimaz-Kembara Terasing on November 16, 2009 at 4:41 PM said...

kena tibai dengan mak sebab mandi ayaq banjir......main hujan.....

GiGGLe GaL on November 16, 2009 at 10:58 PM said...

patut la dak utih sms aku kata kene dera ngan ko time aku sibuk..ko ni ted..ekekek.. cute giler gambor yg tercongok mata beliaw tu..geram aku la!

 

KaDangKala D|am |tu AdaLah Leb|h Ba|k... Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting