Thursday, November 19, 2009

TeraSa MacaM KanaK-KanaK B|La MakaN SneK MaMee MonsteR !!

cOrat cOret Oleh : myQza pada 2:29 PM
Photobucket

Pagi-pagi lagi sudah dapat ini. Ekekekeke... Ada Majlis Penyampaian Hadiah. Jadi ada budak yang buat Majlis Hari Lahir sekali. Aku mengunyah Snek Mamee Monster.. Ekekekeke..

Photobucket

Erk! Ada polis lalu lalang depan pejabat dengan senapang tersandang di bahu. Aduhai. Rupanya ada sekatan jalanrya di depan. Mereka mahu tumpang ke tandas! Ha ha ha... Aku ingatkan apa halnya.

Photobucket

Amacam fesyen pakaian dia? Tetamu yang datang! WTH pakai macam ini. Baju siap bertali nampak kulit lagi!! Aduhai.. Ikutkan hati mahu sahaja aku tegur. Tapi fikir balik, cikgu pun tidak tegur, apahal pula aku mahu lorat!!

Photobucket

Keputusan UPSR jatuh merundum! Deshummmmm.....

Nota kakitanganku : Siapkan sentuhan terakhir sebelum Audit minggu depan!




34 kUs-kUs:

||| PöJìé PööH ||| on November 19, 2009 at 2:51 PM said...

hohoho..
itu tetamu xtau baca..
normally depan sekolah2 ada tulis etika berpakaian masuk sekolah kan!

aNiSa hANg tUaH on November 19, 2009 at 3:10 PM said...

hee..
seksi nye pakai macm tuh

maybe bg die kire chanteek la tu

hehehe

result upsr jatuh??

tsk

kawie2020 on November 19, 2009 at 3:11 PM said...

isk..isk.. memang beradap sesangatlah tuh bila kasik org lelaki usha dia...

memang beradap sungguhlah awek miskin kain x cukup tu dtg sekolah ko tu...

Koyuki on November 19, 2009 at 3:12 PM said...

bestnye

mamee

errrr..itu pakaian nak pegi santai tepi longkang tu kak..haha~

iqbalsyarie on November 19, 2009 at 3:17 PM said...

salam.sape yg ambik UPSR?adik ke?

Solehah on November 19, 2009 at 3:25 PM said...

owh..keputusan upsr keluar hrni kan..

~0~ on November 19, 2009 at 3:40 PM said...

nak gi amik upsr balik leh x??

Budak Malu818 on November 19, 2009 at 3:40 PM said...

hikhik2..
best aper,nasik lemak tuh?
siap ader air soya lagi..

~6pak mcm orang cina ajer~

ashie023 on November 19, 2009 at 3:43 PM said...

skoloh cina ah???huhu
...berpakaian ala ala sopan skitlah len kali amoi..

Tinie a.k.a Ibu Fatin on November 19, 2009 at 3:48 PM said...

masa aku tunggu giliran nak order kfc td, aku terdengar mak sorang budak ni sangat hepi anak dia dapat 1A,1B,1C,1D,1E ish ish

relevan on November 19, 2009 at 3:50 PM said...

alahai..itu amaoi mau amik result ka?..

zeqzeq on November 19, 2009 at 3:50 PM said...

sekolah dah maju, jimat kain

cHeRyNa PiReS on November 19, 2009 at 3:59 PM said...

aku tgh berdebar tunggu keputusan upsr. kesian mak aku kalau result dia pon berdeshum jugak..adehhh...

iva saionji on November 19, 2009 at 4:35 PM said...

mak aih..leh ke pkai gitu,...xtahu malu nieh..erm..tapi nak wat gane...sabar ek cik tedi..wah nampak sedap je nasi lemak or what dalam bungkusan tuh..hehehe

ikan emas on November 19, 2009 at 4:37 PM said...

upsar dia dapat 5A ker? kehkeh

♠ y.a.n.i.e putrajaya ♠ on November 19, 2009 at 4:38 PM said...

mesti tetamu itu menjadi tumpuan ramai

kekkekek.....

odit jangan tak odit....

YobSumo on November 19, 2009 at 4:40 PM said...

pergh mamee lah! minat sungguh! pakaian begitu ke sekolah? uhhh dia silap party itu.

fikaryna79 on November 19, 2009 at 4:45 PM said...

ryna suka mamee perisa ayam..x pedas..huhu..

mamai on November 19, 2009 at 4:49 PM said...

fesyen dia dah macam tu biar la dia bangga orang tengok dia

siti murni on November 19, 2009 at 4:53 PM said...

yang berbungkus tu, nasi lemak kah..? huhu...kempunan..dah banyak hari I tak makan.......nasi lemak!!

snek mamee monster kaler merah..mmg yum yum..sampai ke tuo pun masih makan snek tu..

sueanne on November 19, 2009 at 4:54 PM said...

dah lame tak makan snek mamee monster..dulu2x mase study, minat giler ngan itu mamee..

asal blaja je, kunyah..
asal blaja je, kunyah..

dah jadi addicted dah time tue..hehehe..

ted, depan sekolah kamu tue port polis wt road blockk ker??..bestnyeeeee..heheh..

abg polis satuuuuuuu!!!...
heeeeee!!

mier@merr on November 19, 2009 at 5:31 PM said...

wwwwooooo.....dia mungkin rs sngt bgus bgitu..
abg senapang...tembak dia..haha

Aiydalela on November 19, 2009 at 6:36 PM said...

pagi2 dah langkah kanan..
best ar dapat cekedis.. u know cekedis?? hehehehhee...

hans on November 19, 2009 at 6:48 PM said...

mamee tak sedap
asal jatuh merudum?

imHepPie on November 19, 2009 at 7:05 PM said...

kalo jumpa dia lagi ckp aku nk pinjm bju eh..sexy beb

Papa meow on November 19, 2009 at 7:21 PM said...

seksinya budak tue heheh

cik aida giler muzik on November 19, 2009 at 7:23 PM said...

akak bagi tumpang ke polis bawak senapang tu? kesian dia nak terkucil

a.z.r.i.n.a.03.07 on November 19, 2009 at 8:17 PM said...

KRina suka gak makan mamee tu.. kengkadang bila beli untuk anak...hehehe... ibu dorang yg lebey...

Noorlaila Mohamed Nor on November 19, 2009 at 8:22 PM said...

hamboi lawa aih baju pi skolah pun
haha

Samaira on November 19, 2009 at 9:06 PM said...

mamee letak air panas sedap wooo kekeke

niesz on November 19, 2009 at 10:01 PM said...

ape ke he nyer la pkai bj mcm tu..ni nk g skola ke club..aduh!!pelik sungguh..

Faarihin on November 19, 2009 at 11:48 PM said...

salam cik tedi..
hari senin hari saya baru aje beli 2 pack bungkusan besau mamee monster tu.. wah.. sangat2 la best memakannya.. sampai nasi pun dah tak nak mkn.. hohoho.. jatuh eh.. skolah ni pun jatuh gak result dia.. muka cikgu2 itu sedey aje.. takpe2 thn dpn usaha lagi..

zool on November 20, 2009 at 12:34 AM said...

itu memang nampak cam amoi je tu...
tapi makan mamee memang sedap.. kadang2 beli satu pek yg ada 10 tu , sorang pun leh layan,.. tapi kena tolak garam tu la.. kalau masuk garam dia alamat.. naik le darah.

ciK LyndaWawa igUana on November 20, 2009 at 10:25 AM said...

saya pun suka makan mamee snek..
err..upsr jatuh..
haah..cousinb saya pun same..
x dpt straigt a..
cian....
takpela...
nasib baik ok sume..

 

KaDangKala D|am |tu AdaLah Leb|h Ba|k... Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting