Friday, November 20, 2009

Ya! Aku akaN MengaMuk! TaP| S|La JangaN TembaK!!!

cOrat cOret Oleh : myQza pada 7:25 AM
Photobucket

Aku mahu mohon Cuti Rehat untuk Hari Raya Haji walaupun aku belum pergi haji. Satu hari sahaja.

Kamu rasa lulus atau tidak cuti ini? Okey! Sebelum kamu beri jawapan sila semak jumlah cuti yang Bos aku ambil untuk bulan ini dan bulan depan.

23hb hingga 26hb November 2009 -Cuti Rehat
30hb November hingga 3hb Disember 2009 - Lawatan pelajar ke Cameron
4hb Disember 2009 - Cuti Rehat

7hb hingga 11hb Disember 2009 - Cuti Rehat
15hb hingga 17hb 2009 - Kursus.

Okey! Sekarang kamu boleh tolong jawab, adakah cuti aku akan di luluskan? Jika tidak lulus adakah patut aku amuk satu pejabat?

Oh! Tidak boleh. Nanti aku kena tembak!!

Nota kakitanganku : Cuti masih berbaki 22 hari.

44 kUs-kUs:

Nakamura Kazuki on November 20, 2009 at 7:37 AM said...

hahaha tedi biasala tu bos....komenyer bos start juti 25nov 2009 sampai 28 Dec...tu pun dia kata nak drag sampai 2 january...bagi kami dalam TNB..sepanjang tahun bekerja keras..so hujung2 tahun memang masa bercuti......kekdang ada yang amik 2 bulan..ambe????????? raya Haji cuti 3 hari yabeda bedoooooooo

ashie023 on November 20, 2009 at 7:45 AM said...

nak buat ape simpan coti tuh, coti lah dak tedi weh...
ambe pong coti raya haji 3 ari gak cam senpai...ahhaa..

google on November 20, 2009 at 8:01 AM said...

coti raya haji ambik 2 hari.... guna cuti gantian.... OT claim cuti.. claim duit nih susah sgt...

insya ALLAH.. kalu rancangan berjaya... dapat le cuti 2 hari tu... tidak kalu.... hari raya tu je le cuti nye....

Solehah on November 20, 2009 at 8:13 AM said...

hehe..banyak lagi cuti ko tedi..aku cam nak pi tolong luluskan pulak..

iva saionji on November 20, 2009 at 8:17 AM said...

manyak ag cutinya tu cik tedi...silalah cuti..huhuhu...xkan bos je yg reti cuti kot....hehehehe

blueCITY on November 20, 2009 at 8:23 AM said...

ek eleh, sehari jer la, op kos lulus.

jgn jeles, i ambik cuti dari 24 nov hingga 3 dis?
muahahhaha

jom2 , kalo nak makang nasi dagang tganu , singgah kemamang erk.
heeeeeeeeee

pastu nak p penang laks
lalallal

blueCITY on November 20, 2009 at 8:24 AM said...

opssssssssss...

cuti i dah lulus pun, ekekek

kak anie on November 20, 2009 at 8:34 AM said...

Sehari je...mesti diluluskan kot...

Zyma Saad on November 20, 2009 at 8:41 AM said...

Aku sbg boss, aku luluskan je cuti sehari ko tu, Sayang.
Dah cuti sehari nanti, ko nak buat taik mata atau jalan2 cari makan???

Huhuhuhuhu.....ko tetap comel!!!!
:)

@rE-LonG on November 20, 2009 at 8:43 AM said...

Eheh..tedi..
banyakY cuti kO lg..
meh pasS kat kT..huhu..

Wanita Itu on November 20, 2009 at 8:53 AM said...

sama la kiter pun mintak sehari saja..

sebab cuti dah tinggal sehari lalalalalala....

eyena on November 20, 2009 at 9:04 AM said...

tedi.. aku dah nak balik kampung ni.. pasti rindukan kamu tau.. huhuuu doakan aku taw.. salam! jumpa lagi.. heee

oranglidi on November 20, 2009 at 9:09 AM said...

CUTI KAWEN BILE? HEHEE..

rAtu saLju™ on November 20, 2009 at 9:13 AM said...

bapak banyak gila cuti lagi..jom2 cuti mesia..lalalal~ jgn biarkan cuti anda berbaki..wewetttttttttttttt

a.z.r.i.n.a.03.07 on November 20, 2009 at 9:16 AM said...

amik jer..kalau tak lepas...hehe

paham2 jelah..amik mc..mesti siboz tu xleh wat ape..


*_* sendiri pon belum apply lagi...

Koyuki on November 20, 2009 at 9:24 AM said...

ah beliau asyik mau rehat saja

tembak saja beliau

~0~ on November 20, 2009 at 9:29 AM said...

byk tue kak cutie....huhuh
gunakan sebaiknya...

[s][u][e][h][a][n][n] on November 20, 2009 at 9:30 AM said...

tedi mintak cuti ko ckit...byk lagi tu..

Tinie a.k.a Ibu Fatin on November 20, 2009 at 9:32 AM said...

ko cuti jer, buat bodo, boleh?
bos ko ni ada simpton2 pentingkan diri la

kuina on November 20, 2009 at 9:35 AM said...

luluskan sendiri ... hehehe

bUdAk kEnTaNg on November 20, 2009 at 9:55 AM said...

22 hari?? mak aiiiiihhhh... kaya beno woo... giler kentang ar weih.. nkj shikit coti tu buleh?? hehehe...

dapat punyer....kira coti tu tak cukup lagi 365 hari so buleh ar dpt.. klu tak dpt sebut nama gwe 3kali sure dpt.. hehoheho.. :p

LuVidA^^ on November 20, 2009 at 9:58 AM said...

lulus....lulus....

hehee....slmat ari ghaye aji.

=D

relevan on November 20, 2009 at 10:08 AM said...

Tak lulus amik je MC wehh ..

leadleedeea on November 20, 2009 at 10:25 AM said...

alah ted...amik MC jek laaaa....ok? tak cukup tu cuti satu hari jek..hehehe~!!

ciK LyndaWawa igUana on November 20, 2009 at 10:26 AM said...

selamat bercuti.....

imHepPie on November 20, 2009 at 10:29 AM said...

mngamuk je....cam ape je asyik rehat huu...

22 ari besh gi mlancong tuh

neezareef on November 20, 2009 at 10:30 AM said...

sian ko ted nk cotiii pun payahhhhhhhhhhh

Finaz on November 20, 2009 at 10:35 AM said...

byk lg balance cuti tuh.. apa amik sehari jer amik lah berhari2..

QuEeN Of 2 Heroes on November 20, 2009 at 10:35 AM said...

Bos kena bg lulus tu....
x dpt cuti,wat MC je... :p

aNiSa hANg tUaH on November 20, 2009 at 10:55 AM said...

best nye..
byk cuti kau dapat..
hehe

[z@ck] on November 20, 2009 at 11:03 AM said...

mesti lulus nye..
nnt ley g tgok lembu kna sembelih..
hihi

fikaryna79 on November 20, 2009 at 11:12 AM said...

tedi..banyak agi ct 2 dah akhir2 thn nih..pinjm 5 ari nak g honey moon..huhu..bos banyak g ct okeh aper..kalau bos keje sepanjg tahun pe citer?

arque on November 20, 2009 at 11:37 AM said...

satu hari lepas kot tedi.

kak tedi,thanks selalu singgah dan komen page saye ye.hehehe.

Softtouch [Hanim] on November 20, 2009 at 11:54 AM said...

mesti lulus sbb itu raye kita...banyaknya cuti tedi lg...sy cuti dah bais dah...sedih jer sbb annual leave sy hanya 12 hari setahun..sedihkan?

mamai on November 20, 2009 at 12:38 PM said...

wah best la boss kamu pasal staff dia rajin kerja...

staff pakcik dah abis cuti tahunannya tapi pakik masih ada berbaki 26 hari algi bila la pakcik nak bercuti nie...

Mimie.Candy Cane on November 20, 2009 at 12:46 PM said...

hahahaha..ko antar je dulu.nanti tau la aku nak bodek bos ko..

farish H on November 20, 2009 at 1:13 PM said...

byk g cuti tu kan heheh

alia on November 20, 2009 at 1:47 PM said...

ur bos fentingkn diri..mana aci dia jer yg nak berfoya2....ater dah dpt mc..green light tu..jng membazir

Alimaz-Kembara Terasing on November 20, 2009 at 3:10 PM said...

selamat bercuti...

Alimaz-Kembara Terasing on November 20, 2009 at 3:12 PM said...

selamat bercooootiiii....

Samaira on November 20, 2009 at 4:25 PM said...

hehe jgn amuk uhuk3 x psl2 nanti kekekeke

ASYIQ on November 20, 2009 at 5:09 PM said...

Banyaknya cuti ko berbaki....mmg la ko. Jgn ambik sehari...patutnya dua tiga hari.

Faarihin on November 20, 2009 at 6:10 PM said...

kalau tak dapat cuti.. ponteng aje.. hahaha...

arnamee on November 21, 2009 at 9:08 PM said...

yg ni anem setuju pula dgn faa,ekeeke;p

 

KaDangKala D|am |tu AdaLah Leb|h Ba|k... Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting