Wednesday, November 11, 2009

Ya! Had|ahnya aDaLah SeekOr kuC|ng!!

cOrat cOret Oleh : myQza pada 7:37 AM

Eh! Aku ada beritahu mahu buat kuizkan? Kuiz berkenaan dengan kucing boleh? He he he.... Soalan objektif sahaja. Kamu tidak perlu buat esei. Ekekekeke...

Siapa yang ingin turut serta ada syaratnya. Syaratnya ialah kamu perlu menerima seekor kucing sebagai hadiah? Okey? Kalau okey, kamu di persilakan menyertai kuiz nanti. He he he...

Kalau kamu tidak setuju, tidak apa. Kamu jadi pemerhati sahaja. He he he.. Jadi hakim pun boleh. Soalan sedang di taip oleh pembantu aku Dak Utih ( Yo Yo OOoo Lah!!) Bila-bila masa sahaja akan di masukkan ke sini. InsyaAllah. Kamu rajin-rajinlah jenguk ya?

Hadiah? Jika kamu selalu ikut kuiz kecil-kecilan aku, kamu pasti tahu hadiah yang aku sediakan hanyalah ala kadar sahaja. Jangan terlalu berharap ada Perodua Viva, TV LCD atau seangkatan dengannya. Hadiah aku lebih kepada cenderhati yang ringkas dan tidak mahal. Aku maklumkan awal-awal supaya kamu tidak kecewa bila menerimanya nanti.

Eh! Hadiah kali ini seekor kucing! Jangan lupa ya?

Okey! Nantikan kuiz yang akan datang. Mungkin hari ini, mungkin juga esok!

Terima kasih.

Nota kakitanganku : Masih sesak membuat kerja-kerja kemaskini saat akhir.






38 kUs-kUs:

umi_e on November 11, 2009 at 8:17 AM said...

tedi... kak e nak kucing TAPI 'kucing olok' tau! hehehehe

* kucing betul dah takde ruanglah :((

cHeRyNa PiReS on November 11, 2009 at 8:23 AM said...

seekor kucing. hmm...tak boleh ku bayangkan kecemburuan si bulu nanti. sekarang pon dia dok cemburukan jenab...

sI tEDI on November 11, 2009 at 8:30 AM said...

eh!!!! Kak e.. kucing betul2 ni.. kena sediakan ruang juga kalau nak join tau!!

Koyuki on November 11, 2009 at 8:31 AM said...

owh..kucing pon kucing lah..

mungkin kucing parsi ni..

meow meow..

sI tEDI on November 11, 2009 at 8:31 AM said...

sha : ekekekekkee.. ok! kalau ko dapat hadiahni.. ko togelkan.. buat2 macam bukan kucing.. si bulu mesti x jeles. ekekeekek

sI tEDI on November 11, 2009 at 8:31 AM said...

yuki : bersedia menerimanya.. sediakan cage ok?

relevan on November 11, 2009 at 8:32 AM said...

Lor Tedi..kwn tak suka kucing..baik aok tuka hadiah..beskut meri ke..sardin ke..atau pun selipar..

@rE-LonG on November 11, 2009 at 8:37 AM said...

adoyai?kucinG??jd xleh msUk kuiz la ni?huhu..

nk msUk kuiz gak..wawwawa..

leadleedeea on November 11, 2009 at 8:37 AM said...

kalau hadiah kucing, lead nak kucing betina untuk KMac..haha~! bleh?

sI tEDI on November 11, 2009 at 8:38 AM said...

RELEVAN : ADUHAI.... HADIAHNYA MMG KUCING.

I'M CORYY..

;(

sI tEDI on November 11, 2009 at 8:39 AM said...

ARE-LONG : SEDIAKAN CAGE OK?

sI tEDI on November 11, 2009 at 8:39 AM said...

LEAD : NANTI AKU CHECK JANTINA DIA OKEY?? HARAP2 BETINALAH..

google on November 11, 2009 at 8:44 AM said...

walawey... hadiah kucing... emm.. kalu pos laju.. mau lemas kucing tu nanti...

@ hadiah tu kene tuntut kat rumah kamu...huhuhu

p/s :- guna 2 id....

sI tEDI on November 11, 2009 at 8:51 AM said...

PAKCIK : X PE.. GUNA SPECIAL KURIER.. X LEMAS PUNYA..
EKEKEKEK


PSSTT... INGAT DAH NAK UBAH IDENTITI... EKEKEKEKE

zeqzeq on November 11, 2009 at 8:58 AM said...

kucing jenis Malysia atau made in luar??

kalau boleh nak kucing makan makanan Malaysia

Finaz on November 11, 2009 at 8:59 AM said...

kucing virtual ker?

sI tEDI on November 11, 2009 at 9:05 AM said...

ZEQZEQ : mADE IN MALAYSIA

sI tEDI on November 11, 2009 at 9:05 AM said...

FINAZ : KUCING YANG BOLEH DI SENTUH.. DI PELUK.. DI CIUM..

EKEKEKEKKE

a.z.r.i.n.a.03.07 on November 11, 2009 at 9:23 AM said...

kucing pon kucing lah.. kalau kucing menan lagi bezz..

rasanya mau pengsan kucing tu kalu dikurier ..satu hari tu..

Watierman on November 11, 2009 at 9:39 AM said...

Harap2 mummy sanggup tolong belakan kucing yg bakal ku menangi nanti...kalau Hubby ku tahu jawapannya..."apa...yg dua ekor tu pun ...dah macam beauty & the beast"...yo..yo oo...beauty (jello) & beast...siapa lagi..Tomei lah!

sI tEDI on November 11, 2009 at 9:58 AM said...

KAKRINA : HA HA HA... X PE.. KALAU DIA PENGSAN.. DESPATCH TU LEH WATKAN CPR.. EKEKEKEKE

sI tEDI on November 11, 2009 at 9:59 AM said...

kakwatie : ha ha ha... sabau je lah bila dengar jawapan tu!! ekekekek

Mysunshine Gift Shop on November 11, 2009 at 10:01 AM said...

salam,
Mari sertai Mysunshine Giveaway & RTAR Cloth Diaper Fund, dan anda berpeluang memangi salah satu 'Bento Box Set' ^_^. Bekal makanan comel utk anak anda. Utk menyertai Mysunshine giveaway & cloth diaper fund for RTAR, layari
http://www.mysunshine2u.blogspot.com/

Tujuan giveaway nie adalah utk memperkenalkan Rumah Titian Ashraful Rohaniah kepada masyarakat. Sambil membantu RTAR menjimatkan kos membeli lampin dispo. RTAR mempunyai 3 baby yg masih mengunakan diaper, Ariana 3 bulan, Danial 1 1/2 tahun & Nanda 2 tahun. http://rumahtar.blogspot.com

sI tEDI on November 11, 2009 at 10:05 AM said...

MGH : tq

fikaryna79 on November 11, 2009 at 10:18 AM said...

tedi..kucing eh..tmpat kedua ada tak? ryna suka tgk..tp geli..penyakit keturunan..haha..

ikiqzana on November 11, 2009 at 10:33 AM said...

nak adiah kucing yg bulu pjg, mata hijau, muker bulat dan manja... hehehe.

~0~ on November 11, 2009 at 10:40 AM said...

kucing parsi ke kak??

deena awanis on November 11, 2009 at 10:44 AM said...

hope i'll win..ley bagi my hubby as his birthday pezen nnt..coz he loves cats so much!!!

cik tedi, sila bagi aku menang kerana niat murni aku ni ey...=D

deena awanis on November 11, 2009 at 10:44 AM said...

hope i'll win..ley bagi my hubby as his birthday pezen nnt..coz he loves cats so much!!!

cik tedi, sila bagi aku menang kerana niat murni aku ni ey...=D

Softtouch [Hanim] on November 11, 2009 at 10:52 AM said...

betul ke adiah kucing?biar betul tedi nie..nk bg dak utih ker?he he he....

nk jgk kucing tp umah sy xdibenarkan bela kucinglah tedi..

sI tEDI on November 11, 2009 at 11:00 AM said...

RYNA : HANYA ADA HADIAH PERTAMA SAHAJA.

I'M CORRY

sI tEDI on November 11, 2009 at 11:00 AM said...

KAKZANA: HUh!! TINGGI SUNGGU TASTE KUCING IDAMAN ITU!

sI tEDI on November 11, 2009 at 11:01 AM said...

~0~ : KUCING MALAYSIA

sI tEDI on November 11, 2009 at 11:01 AM said...

DEENA : EKEKEKKEKEKE.. CENGGITULAK EK?/

iNSYAALLAH

sI tEDI on November 11, 2009 at 11:02 AM said...

HANIM : BETUL! haDIAHNYA KUCING..

KALAU HANIM X DPAAT NAK TERIMA HADIA.. X LEH LAH JUIN :(

atyn on November 11, 2009 at 11:39 AM said...

aku nak ted| ! hahaha *gelak jahat .
baik , nak tunggu kontest tuh !

siti murni on November 11, 2009 at 11:39 AM said...

kucen..? yg pasti nye bukan 'dak utih' tu yang nk dibuat adiah kan...hurm..leh...rajin2 nanti cube nasib..:-)

Fatt Chin Choy on November 11, 2009 at 11:54 AM said...

camana aku nak piara kucing ni

 

KaDangKala D|am |tu AdaLah Leb|h Ba|k... Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting