Thursday, January 28, 2010

aDnaN : BoLeh k|Ta 'kaPeL?"

cOrat cOret Oleh : myQza pada 11:00 AM
Photobucket

Dapat juga tonton Adnan Sempit semalam di GSC Dataran Pahlawan semalam. Ramailah juga orang!

Ceritanya memang 'sempoi'. Buat aku ketawa selalu. Lakonan Shaheizy Sam memang menjadi dengan watak Adnannya. Along Raja Lawak juga.

Adegan yang buat aku ketawa bersungguh-sungguh ialah bila mereka melihat peragut yang mereka kejar di langgar kereta dan kepalanya melayang! Dialog Wawa begitu bersahaja 'Kita sudah berdosa'. Sedikit lebih kurang macam itulah.

Satu adegan lagi di mana sedang mereka asyik menyanyi tiba-tiba kepala peragut itu jatuh dari pokok kelapa tempat mereka ber'dating'. Ha ha ha ha.. Trauma gila!!

Aduhai! Memang menghiburkan. Aku tidak berapa pandai untuk membuat 'review' cuma jika kamu punya masa dan belum menonton, silalah melaporkan diri di pawagam yang berdekatan.

Aku beri 8.5 bintang dari 10 bintang. Kamu yang sudah menonton pula bagaimana?

Nota kakitanganku : Angah Raja Lawak juga kelakar. Adegannya hanya menyanyi sahaja!





23 kUs-kUs:

sueanne on January 28, 2010 at 11:05 AM said...

errr..kepala die tercabut eh beb?..hohoho..nak kena g tgk ni..hihihi

p/s : thanks 4 d wish..hehehe

blueCITY on January 28, 2010 at 11:12 AM said...

waaaaaaaaaaaaa
dak tedi g tak hajak kita pun
huwaaaaaaaaaa
nak tgk gak
nak tgk gak
ekkekek

iva saionji on January 28, 2010 at 11:12 AM said...

cak..cak..tedi si tuan tanah...wah g tgk adnan sempit...nak g jugok ar..huhuhu....sowi lama xjengok...agak bz..baru balik dari cameron setelah 9 hari disana...keja..huhu

oranglidi on January 28, 2010 at 11:33 AM said...

memang sedap cite ni

aNIe on January 28, 2010 at 11:37 AM said...

tEDl...anak akak pun cakap best...!

Watierman, rmanbkr on January 28, 2010 at 11:51 AM said...

Hubby akak kata cerita apa tah kat SG Petani tiket asyik sold out je..cerita kelakar...staff dia yg cakap...pengarahnya Ahmad Idham..cerita ni lah agaknya...bila nak gi tengok erk???Ada ke masa???

JMR on January 28, 2010 at 11:51 AM said...

terbaek...mmg lawak giler kan...release stress jap kl tgk...

cahayachenta on January 28, 2010 at 11:56 AM said...

aku bg 11 bintang out of 10 bntang.. itu baru tgk the making of.. blum tgk kat wyang lagi.. adei.. aku tak berteman la nk tgk.. uwaaaa

Dee on January 28, 2010 at 12:00 PM said...

hahaha..aku bg 9 lah out of 10..saja semalam aku x citer detail sgt..especially psl kepala peragut tu jatuh ujung2 masa dorang abis nyanyi kt titiwangsa tu..nti potong beb!! hahaha..

SuRayA^i. on January 28, 2010 at 12:07 PM said...

pergh da 2 mggu still ade lg ek cite ni?
mmg box office nh..

ashie023 on January 28, 2010 at 12:32 PM said...

waa..best nye..
ko hobi tgk wayang ke?
erm..kalulah sini ada panggung, mesti aku akan tgk jugak ...sob sob..

master teddy on January 28, 2010 at 12:35 PM said...

teramat la bz sekarang ney smpai x smpt nk tgk wayang ;(

ber_uwang on January 28, 2010 at 12:51 PM said...

sampai my twin tak ajak..

Didi Nadhirah on January 28, 2010 at 1:30 PM said...

insyallah nk tgk minggu ni

«♪Ruff♪» on January 28, 2010 at 1:59 PM said...

erk...nak gi tgk jugak...
huhuhu....

nak ajak sape ek?

♠ y.a.n.i.e putrajaya ♠ on January 28, 2010 at 2:05 PM said...

tak sempat nak dating dengan adnan lagi nih

haihhhhh

~0~ on January 28, 2010 at 2:24 PM said...

Bg aku watak Along n Wawa mmg ngam....diorang patut jadi watak utama kot...heheheh

Faarihin on January 28, 2010 at 6:23 PM said...

rata2 dah citer pasal adnan sempit.. ni yang bertambah jeles ni..

cik ian@aH Lian~ on January 28, 2010 at 8:18 PM said...

uhhhh daku jeles wahai tedi.
tak tgk lai,
menanti cd cetak rompak sajelah!

.siv. on January 28, 2010 at 8:27 PM said...

hahaha.
siyes mmg citer neh best.
:D

free family incest stories on December 4, 2010 at 5:45 PM said...

UNIDENTIFIED FEMALE Michael. My downfall occurred, by my own measure, on a weekend duringCliffords tenth year.
stories of first time hand job
free gay black sex stories
story stories tales young sex
free illustrated porn stories
adult cuckold stories
UNIDENTIFIED FEMALE Michael. My downfall occurred, by my own measure, on a weekend duringCliffords tenth year.

slut wifes lovers free fuck stories on December 5, 2010 at 1:16 AM said...

My dream was dashed into glass shards when Melvin suddenly bit downhard into my nipples. He grinned, jumped to his feet lightly andheaded his aircraft towards the local bakery shop.
lesbian stories bestiality fiction
xnxx.com free sex stories
adult incest masturbation stories
lesbian sixty nine sex stories
adult short stories erotic xxx taboo
My dream was dashed into glass shards when Melvin suddenly bit downhard into my nipples. He grinned, jumped to his feet lightly andheaded his aircraft towards the local bakery shop.

Drug Rehab Center on May 16, 2011 at 7:14 PM said...

Hi Just dropped in to check out some info. I read your blog and it was really great. Good use of words and language. The concepts come out to the reader really well. And thanks for the suggestions.

 

KaDangKala D|am |tu AdaLah Leb|h Ba|k... Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting