Sunday, January 17, 2010

MaLam yanG T|aDa RanCanGaN!

cOrat cOret Oleh : myQza pada 10:00 PM
Malam ini semua rancangan televisyen tidak berapa berkenan di hati! Cuma tadi tertengok cerita Lu'Lu terlekat pula. Comel pula watak Norliana sebagai Lu'Lu yang lurus bendul itu!

Buka Astro Prima tengok Raja Lawak. Aduhai! Aku tidak ketawa langsung. Tiada yang kelakar. Kamu mahu paksa aku ketawa pun aku rasa aku tidak mampu ketawa. Dari Pengacaranya,ke jurinya dan pesertanya, banyak merapu dari lawak. Aku ada terbaca satu ruangan pojok dalam sebuah akhbar yang menegur cara jurinya. Aku pun rasa macam entah apa-apa entah pakaian salah seorang darinya pada rancangan minggu lepas.

Malaysia memang kekurangan rancangan yang betul-betul menghiburkan. Kalau waktu siang semua rancangan dari negara luar menguasai televisyen. Waktu malam, waktu puncak pula tidak di manfaatkan dengan sebaik mungkin.

Jadinya malam ini aku buat rancangan sendiri. Ekekekeke.. Rancangan apa ya? Rancangan potong memotong, gunting menggunting! Ekekkeke.

Okeylah! Malam ini memang merapu!

Kamu sedang menonton cerita apa ya?

Nota kakitanganku : Rancangan ZzzZzzz sekejap lagi!





22 kUs-kUs:

chekdenoor on January 17, 2010 at 10:13 PM said...

Salam,

Hmmm....kat tv...rancangan riality dah banyak...ramai nak jadi artis...boleh kawin org kaya cam siti...ukhussss....

Layan the biggerst loser asia jerlah.....recode.....than tengok masa tak ada citer best.......heheheh

eeeda on January 17, 2010 at 10:14 PM said...

Buat lah apa2 pun janji gembira....

JMR on January 17, 2010 at 10:45 PM said...

btol2...sy pon tak minat giler ngn Raja Lawak..cam xbtol jer..huhu

white rose on January 17, 2010 at 10:47 PM said...

nk tido, keletihan...kalo x,leh tlong akak gunting mggtunting...hikhik...

nite akak...have a gud dream...

CHAIYOK!!! CHAIYOK!!!

mukasurat17 on January 17, 2010 at 10:50 PM said...

sdg menonton rumet ku tidur. hhahaha

xiiinam on January 17, 2010 at 10:50 PM said...

Raja Lawak? Sesi ke berapa ha? Dah start ya? Ha..ha...Adalah tengok sikit-sikit masa Sesi mula-mula dulu!


ckLah pun dah lama tak tengok TV. TV buruk dlm bilik tu sentiasa pasang...tapi mata dok melayan netbook.

HBO dan ABO pun dah potong....tak ada orang tengok!

nursarah on January 17, 2010 at 10:54 PM said...

raja lawak mmg tak lawak..

ninim on January 17, 2010 at 10:58 PM said...

tak tengok papr..just pk nak tido sja,..sangat letih

Rara on January 17, 2010 at 11:06 PM said...

Ptot minggu cmni buatla crite2 y syok kn..hmpeh tol..

♫ ♥ farah ada ♫ ♥ on January 17, 2010 at 11:11 PM said...

mlm ni agak boring la~

♥akukahmilikmu®♥ on January 17, 2010 at 11:13 PM said...

mlm ahad nie boring skit..layan astro hbo..best la jugak film2 mlm nie..

flygurl on January 17, 2010 at 11:21 PM said...

kt umah x de astro..huuhu..terpaksa la layan rncngn yg bosan kt tv3...

fiD on January 17, 2010 at 11:32 PM said...

negare kite byk sgt hiburan kan.. patutnye krjn kena amek serius bnda nie.. wat la citer pasal national geogrphy tue ke, kan elok..

p/s= dah lame tak jengok blog aku ea wahai kak tedi, wuwuwuwuwu

zaradgreat on January 17, 2010 at 11:34 PM said...

aku baru bangun nih tedi
hahahaha
pas isyak tadi terus tido
tak tau nak wat pe
hahahhhahha

maiyah on January 17, 2010 at 11:34 PM said...

mmg boringgggggg

FarhanaDr on January 18, 2010 at 12:00 AM said...

Lu'lu??? Hahaha.. Comel2.. Ngeee.. Layan blog jekkkk.. Hik hik..

[z@ck] on January 18, 2010 at 12:15 AM said...

aku suka tgok Raja Lawak..
hilang stress tgok Zizan and Johan
=)

Yunus Badawi on January 18, 2010 at 12:23 AM said...

Raja Lawak tahun ni langsung tak lawak. Buang karan aje bukak rancangan tu.

Aku pun nak buat rancangan mcm ko tu .... rancangan zzzzzzz

Gud nite.

aleena on January 18, 2010 at 12:43 AM said...

blog walking lagi best dari tgk raja lawak:)

aNiSa hANg tUaH on January 18, 2010 at 1:41 AM said...

ZZzZZzzZZZ

jom tido

FatinZol on January 18, 2010 at 1:44 AM said...

da lama tak tengok tv...betol2 da lama..cmne nk tgok,bosan x hengat!

Alimaz-Kembara Terasing on January 18, 2010 at 8:50 AM said...

salam...saya juga sudah jarang menonton tv sekarang....

 

KaDangKala D|am |tu AdaLah Leb|h Ba|k... Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting