Monday, January 11, 2010

|n| BukaN GenG PenGemBaRaan UP|n Dan |P|n!!

cOrat cOret Oleh : myQza pada 11:04 AM


Pernah tengok Upin dan Ipin? Kamu salah seorang yang fanatik dengan Upin dan Ipin? Jika ya, bagus! Teruskan kefanatikan itu.

Mari. Aku kenalkan kamu satu lagi 'geng' yang dapat kamu jadikan pelampung untuk blog kamu lebih di kenali.

Aku baru lagi meng'join'kan diri dalam komuniti ini walaupun sebenarnya aku sudah lama mengetahuinya. Cuma hati baru terbuka.

Ialah, macam orang bercinta. Kita kena jual mahal dahulu. Betul tidak? Tidak pun macam mahu beli produk kuruskan badan. Kita kena guna dahulu, jika berkesan baru promosi pada orang lain. Mana boleh terus menerima membabi buta sahaja. Ekekekekke.. Contoh tidak menahan.

Oleh kerana ianya berkesan setelah aku menjadi ahli, melihat trafik yang sesak berlintas langsung, aku promosikan kepada kamu. Wah! Sesak konon!! Perasan! Ha ha ha.

Tapi serius. Mungkin aku tidak popular. Tidak jadi geng yang entrynya berebut-rebut orang mahu baca, tapi sedikit sebanyak membantu.

Ini salah satu cara untuk buat blog kamu di kenali. Harapnya dapat menjawab soalan seorang blogger 'bagaimana mahu buat blog kita di kenali'.

Daftar dan aktifkan diri.

A - Saya sudah jadi geng.
B- Belum jadi geng.
C - Berfikir-fikir mahu jadi geng
D- Tidak mahu jadi geng
E - Aku tak genglah dengan kau Tedi!

Nota kakitanganku : Cari geng yang baik!






24 kUs-kUs:

JMR on January 11, 2010 at 11:51 AM said...

aku pon bru join. aku x glamer, skadar menempel di situ jer..hehehe

Along25 on January 11, 2010 at 11:56 AM said...

BARU NAK JOIN EHEHEHEHEHEE :)

mamai on January 11, 2010 at 12:00 PM said...

tapi studio and restoren geng upin dan upin tu dekat ajer dengan opis aku kenapa tak sesak yer

~0~ on January 11, 2010 at 12:07 PM said...

A

relevan on January 11, 2010 at 12:12 PM said...

E

ninim on January 11, 2010 at 12:16 PM said...

jawapannya C

erm..

malasmalas.blogspot la

Faarihin on January 11, 2010 at 12:21 PM said...

nak join jugaklah.. hehehe..
jawapan sy setakat ni adalah B
hohoho.. (^__^)

fikaryna on January 11, 2010 at 12:21 PM said...

aku b..

Hazzy Ishak on January 11, 2010 at 12:31 PM said...

B

[z@ck] on January 11, 2010 at 12:33 PM said...

aku dah join..
=)

blueCITY on January 11, 2010 at 12:37 PM said...

belum

tapi leh jer
janji win win situation kan
hehhehhe

tq sharing

GhOsToNe on January 11, 2010 at 12:50 PM said...

dapat duitx join?

fiD on January 11, 2010 at 12:52 PM said...

watla FB, t join group aku wahai kak tediiiii!!! heee

arque on January 11, 2010 at 12:58 PM said...

nak join jugakk!hehe.

Watierman on January 11, 2010 at 1:14 PM said...

Tomei & Jello nak geng dak Utih jer!!

Rara on January 11, 2010 at 1:21 PM said...

jwpn ku,msih lg 'b'..ape ek klbihan msok geng blogger tu? :)

Cik Biol on January 11, 2010 at 2:03 PM said...

aku pilih F lalalalala

siti murni ishak on January 11, 2010 at 2:37 PM said...

Belum join...tp will consider to try out...

white rose on January 11, 2010 at 3:12 PM said...

A...
ade link diblog sy...

PinQib on January 11, 2010 at 4:19 PM said...

nak masuk..
hehe,,
harap2 lebih ramai kenalan blogger.
apa yang geng ni leh wat?

Tinie a.k.a Ibu Fatin on January 11, 2010 at 4:49 PM said...

macam nak join jer

F.Aminurrashidd on January 11, 2010 at 4:54 PM said...

dah join...


baru tadi.. hehehe

panggiL guA siv. on January 11, 2010 at 5:54 PM said...

aaaaa..
B.
hahahaha

best ke?

sI tEDI on January 12, 2010 at 4:05 AM said...

@siti murni ishak

testing 1..2...3..

 

KaDangKala D|am |tu AdaLah Leb|h Ba|k... Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting