Sunday, January 24, 2010

NuFFnanG : KaTa KuncI har| |n|

cOrat cOret Oleh : myQza pada 12:05 AM
Kata kunci adalah elemen penting bagi aku untuk melihat sejauh mana ayat yang aku gunakan mempengaruhi pencarian orang lain.

Photobucket

Pencarian mereka hari ini agak pelik. Kamu boleh tengok carta di atas. 'Sembelih babi hutan?'

Photobucket

Bila tengok ramai yang tertanya-tanya tentang siaran langsung Istiadat Pemakaman Sultan Johor tadi, aku telah membantu sedikit dengan mengemaskini 'entry' pagi tadi.

Okey!

Kamu hayatilah kata kunci aku itu ya? Ekekekeke..

Nota kakitanganku : ...ZZZzzzZZzz...






21 kUs-kUs:

joegrimjow on January 23, 2010 at 9:31 PM said...

wawah
post berdasarkan kata kunci

rosma on January 23, 2010 at 9:34 PM said...

kata kunci le pulak..yg xberkunci ade?he3

touyakaruma on January 23, 2010 at 9:51 PM said...

Aku blur pun ada ?

Faarihin on January 23, 2010 at 10:14 PM said...

hahaha.. macam2 dia orang cari kat blog cik tedi ni yer.. lawak aje..

aik.. sudah mau tido ka?

Solehah on January 23, 2010 at 10:19 PM said...

ada yang pelik kan..isk..mende la kan..yg luc** tu bagi aku pelik..haishh..

Sue Ellyn on January 23, 2010 at 10:21 PM said...

Erkkk? Kontest kunci dah abes ah. Hehehe. Teman tgk pon, byk kata kunci cam pelik-pelik jewr yg masuk kat blog teman.

fiD on January 23, 2010 at 10:27 PM said...

mak aih! babi hutan disembelih! apakah? ingat halal r nak makan, sape la yg search ,, uhuhhu

zeqzeq on January 23, 2010 at 10:58 PM said...

taip kunci ada ka?

aNIe on January 23, 2010 at 11:04 PM said...

Lorrr...babi utan pun ade...hehehe

aNiSa hANg tUaH on January 23, 2010 at 11:38 PM said...

ZzzZzzZZz
jugak

Koyuki on January 23, 2010 at 11:41 PM said...

erk
gelinya

«♪Ruff♪» on January 23, 2010 at 11:43 PM said...

mcm2 tul...

salam takziah buat warga johor semua..

Yunus Badawi on January 23, 2010 at 11:51 PM said...

lain kali saya bolehlah belajar dari awak kalau nak naikkan trafik ke blog saya hehehe

ezzati on January 23, 2010 at 11:56 PM said...

rmai tul cr siaran lgsg tu...

maiyah on January 24, 2010 at 12:10 AM said...

apa yg terlepas nih.. kunci??

Jard The Great on January 24, 2010 at 2:26 AM said...

waaa.. pandai kamu carik trafik.. ehehe

hans on January 24, 2010 at 5:10 AM said...

dah serupa game show dah ko nih tedi
hahaha

Tie on January 24, 2010 at 7:13 AM said...

Kak Tie memang ada niat nak post entry berdasarkan kata kunci... cuma rasa malas gak. Dulu pernah buat... memang ramai yang klik kat post tu...tapi kan... rasa macam tak best sebab ramai silent reader je. Kak tie suka yang datang tu sama-sama sembang meriahkan blog... baru rasa mesra sikit, :)

Didi Nadhirah on January 24, 2010 at 12:37 PM said...

kenapa ramai org cari pasal ak blur tu erkk...

PinQib on January 24, 2010 at 6:05 PM said...

huhu..
jarang nk ada keywords dalam nuffnang?

dinsblog on January 31, 2010 at 8:43 PM said...

lain mcm lak bunyi dia bila translate keyword ke kata kunci...

 

KaDangKala D|am |tu AdaLah Leb|h Ba|k... Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting