Tuesday, January 19, 2010

PrOJek TeLah BerMuLa

cOrat cOret Oleh : myQza pada 8:16 PM
Photobucket

Photobucket

Gambar-gambar ini sangat comel sekali. Ada sepuluh keping semuanya yang baru sahaja aku terima dari emel.

Kalau Dak Utih aku rasa burung warna-warni ini sudah kena 'ngap'. Banyak yang boleh kita simpulkan dari gambar ini.

Bagi aku, apa yang dapat aku terjemahkan dalam erti kata persahabatan, tidak perlu terlalu memilih dalam berkawan.

Tertarik dengan kata-kata terakhir pengirim emel

' Persahabatan bukan siapa yang kamu telah kenal lebih lama, tetapi siapa yang datang dan tidak berganjak dari sisi kamu. '

Mohon maaf pada kamu semua juga kerana 'projek' aku telah bermula. Masa agak terbatas untuk melakukan lawatan. InsyaAllah.

Terima kasih buat kamu yang datang, meninggalkan komen mahu pun yang menjadi pembaca senyap!!

Nota kakitanganku : Mahu koleksi gambar ini? Sila emel kepada aku!









24 kUs-kUs:

.siv. on January 19, 2010 at 8:20 PM said...

gua fes?

.siv. on January 19, 2010 at 8:20 PM said...

okay terase gua dasat.
:D


kiut ouh.
boleh pulak kucing tu tahan.
:D

Airland on January 19, 2010 at 8:28 PM said...

aku rasa gmbr ni amik time kucing 2 kekenyangan maka whiskas..

aNiSa hANg tUaH on January 19, 2010 at 8:36 PM said...

comel la gmbr2 tu

:)

kawie2020 on January 19, 2010 at 9:10 PM said...

semoga berjaya projek awak tuh...:)

Cik Biol on January 19, 2010 at 9:20 PM said...

comel!!!
eh projek pe ekk hehe

!!!~ZuE SmiLeYx5~!!! on January 19, 2010 at 9:27 PM said...

betul tue..tak baik pilih2 kawan...tpi kdg2 kita mesti pilih gak...takut tersalah kwn nnti kan naya...

Solehah on January 19, 2010 at 9:34 PM said...

hehe..kebizian melanda setiap pelosok blogger..

hisham on January 19, 2010 at 9:55 PM said...

salam...aku adelah pembace bising blog ni...bkn syp...okie...

Jijahh @ f.k on January 19, 2010 at 10:00 PM said...

cute jerr...

♥ItaJeff♥ @Something To Share on January 19, 2010 at 10:50 PM said...

Salam Cik Tedi..
akak akui akhir2 ini kak telah bertukar status kepada pembaca sunyi, senyap & sepi di blog ini kerana pc akak tersangatlah lambatnya menloading comment page yg membuatkan akak hilang kesabaran menunggu...mgkin kerana usia pc yg semakin senja sama spt tuannya....

zns on January 19, 2010 at 10:58 PM said...

comeinya kucing tu...mmuah mmuah

AzuanBudakMemandai on January 19, 2010 at 11:33 PM said...

kalu kucing aku dah lama ngap tue haha

.millalara. on January 19, 2010 at 11:49 PM said...

ganas ohh dak utih...
sila buat eksperimen ke atas dak utih utk uji taha kesopanan dan kesabarannya :)

ŝŐŦĩŷĂ ʷˡͭʱ♥♥ on January 20, 2010 at 12:03 AM said...

alolo..comeynya..rasa nk pluk2 je kcing tu..

Mybabah on January 20, 2010 at 12:20 AM said...

Salam puan rumah. Jika ada kesempatan e-melkan gambar2 itu kepada saya di samsudin.jidin@yahoo.com

maiyah on January 20, 2010 at 12:24 AM said...

cute.. rasa nak ngap plak heheh

a.z.r.i.n.a.03.07 on January 20, 2010 at 12:34 AM said...

pojek apa ya ?

white rose on January 20, 2010 at 1:15 AM said...

nak2...email ye kak...TQ

ciK LyndaWawa igUana on January 20, 2010 at 2:44 AM said...

nak jugak sis..hehehe

ciK LyndaWawa igUana on January 20, 2010 at 2:44 AM said...

nak jugak sis..hehehe

lupie on January 20, 2010 at 3:31 AM said...

Awwww ... this is so sweet! :)
Love and peace to all, whether birds, cats or humans!

zeqzeq on January 20, 2010 at 7:06 AM said...

memula bersahabat lepas itu berJABAT

JMR on January 20, 2010 at 7:38 AM said...

burung tu anak angkt kucing tu kot..cam baik je..ke scandal??hahaha

 

KaDangKala D|am |tu AdaLah Leb|h Ba|k... Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting