Thursday, May 15, 2014

Kucing Di Beri Percuma!! Lai!! Lai!! Lai

cOrat cOret Oleh : myQza pada 4:10 PM 2 kUs-kUs Links to this post
 Bismillah....

Ada 2 ekor budak mahu rumah baru.
Sesiapa yang sudi sila adopt.
2 ekor jantan adik beradik.
WAJIB ambil bersama.
Baca dengan teliti poster cikai di atas.
Boleh juga emel saya di myqza244@gmail.com

Terima kasih,

Monday, May 12, 2014

Kucing Montel Pulau Jeju! =)))

cOrat cOret Oleh : myQza pada 4:27 PM 2 kUs-kUs Links to this post
Nama beliau saya sudah lupa.
Ada tuan.
Nori?
Neuro?
Alahhhh
Tak hengat!!!


Oleh sebab dia bertuan, dia memang tak heran lah dengan kita.
Main lari-lari lepas tu kucing ni pandai 'posing'.
hahahahaha...

Lokasi :  Jeju Folk Village. =))
 

P.s : Thanks kawan2 yang komen entry dekat bawah.
Kita cuba update blog dengan kerap tapi ending2, sebulan sekali juga!!
hehehehehe... Lepas tu, blog dah jadi tunggang terbalik dan lupa macam mana nak kembalikan setting asal!! keh keh keh
 

KaDangKala D|am |tu AdaLah Leb|h Ba|k... Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting